0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından
Sorum yukardaa kizlar

3 Cevaplar

0 oy
(7,322 puan) tarafından
Eşimin dış etini doktor yaptı bir kaç ay önce diş etini uzatıyomuş sanırım başka da bı yöntem varsa bende bekliyim şurda birde görümcem kabuklu elmayı ısırarak yemek diş etine iyi geliyormuş dediydi 
(413 puan) tarafından
Nasi yapti canım özel klinikmi  nasi uzattti yani
(7,322 puan) tarafından
Yok canım devlet hastanesi de nasıl yaptığını bilmiyorum dikiş var dedi ben o zaman annemin yanındaydım annem hastaydı hastaneden yeni çıktıydı
(413 puan) tarafından
Ay bana da yapar inşallah ya araştırdm damaktan parça alıp yapiolarmis
(7,322 puan) tarafından
Olabilir canım tam detaylı bilmiyorum dikiş var dediydi sadece
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bendede var ve çok kötü doktora gitmediniz mi 
(413 puan) tarafından
Gittim bana diş etlerini fırçalamami söyledi uyguluyorum dişim düşecek diye çok korkuyorum ya
0 oy
tarafından
Ben gittim başlıca sebebi hamilelik ve doğum sonrası kansızlık oldu kekik kaynatıp tuzlu gargara yap günde defalarca bunu sadece o toplar dedi doktorum
(413 puan) tarafından
Evet bugün ilk hamileliğin de ki videoma baktm fiş etlerin sisik sisikti ikinci hamilelik doğum oldu yakın zmanda dişimin arası açılmış çok üzgünüm ya
(413 puan) tarafından
Tarif edermjsin canm nasi olucak kekik felan
tarafından
Canım kaynat suyu baya acı olacak şekilde demle süz tuzla kavanoza koy bir iki gün o bitane kadar git gel çalkala ben hastaneye git gel ihmal ettim yapamadım bunu diyen de özel doktor hani istese ilaç da verebilirdi en etkili bu olur hirkac ayda toplar dedi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 91 göst.
8 Eylül 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Demet bulut (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
9 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (7,411 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 297 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.

Kategoriler

1,477,644 soru

24,186,654 cevap

336,673 kullanıcı

...