Kızlar ben evleneli 3 sene olacak. 1 tane gorumcem var. Keşke 5 tane ettim olsaydi da gorumcem olmasaydı diyorm bazen bugün kaynanamgilde idik oda kurabiye yapmış getirmiş . Eşime diyor ki al ye avradn böyle yapabiliyor mu bakalm. Bende dedm ki daha iyisini yapar da uğraşmak istemiyorum. Eşim de zaten beni savunmaz. Bi kere beni onlara karşı savunduğunu gormedm. Dese ki avradm daha iyisini yapar niye yapmasn ben onun elinden ne olsa yerm. Asla demez. Güya kendi becerikli olmuş oluyo her iş gelmiş oluyo elinden de ben yapamamış oluyorm. Yaptığı da basit Bi un kurabiyesi yani kızlar. Yakında bende gorumce olcam.. kalkipta abimin eşine böyle bisey nasl derm. Desem bild annem bana neler sayar o an. Kaynanam da asla kızım deme bisey demez. Ben alincam diye değilde kızım alınır küser diye düşünür hep. Siz olsanız ne derdinz o anda.?
Avrat kelimesinden rahatsız olan tek ben miyim
Görümcem yok olsa bana böyle dese, sen yap getir bize. Kendimi yoramam sen varken derim ve yanına çay koyda içelim böyle kuru kuru boğazımdan geçmez. Bunuda ben mi öğreteyim sana derim
1,489,249 soru
24,341,562 cevap
346,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın