Bu aksam TV de haberlerde gördüm küçük çocuk okulda tacize uğramış ve bunu annesi uykusunda sayiklarken öğrenmiş. Haberleri kaynanam kayinpederim hep beraber izliyorduk. Kayinpederim yalandır dedi. Çocuk okula gitmemek için yalan atiyodur dedi. Ve ben şok oldum. Düşündüm o boyle düşünüyorsa onun gibi düşünen de elbet olur. Çocuklar elbette biseyi saklar veya yalan söyler ama bu konuda hic bi çocuk yalan söylemez. Haberlerde çocuk zaten şahsın yaptıklarını anlatamiyor bile bilmiyor ki nasil anlatsın. Allahım esirgesin hepimizin çocuğunu :(
Heee cocugun uydurabilecegi bisey sanki
Çocuk yalanı bildiği gördüğü şeylerle ilgili söyleyebilir. Tacizin farkında olacak da yalan söylemek aklına gelecek de. Oyuncak kırmadım der. Çünkü oyuncağı bilir. Ellerimi yıkadım der oysa yıkamamıştır fakat yıkaması gerektiğini bilir ve yalan söyler. Çocuk cinselliği nereden bilecek de uyduracak.
Amin inşallah canım.. Kayınpederin cok yanlış düşünmüş hiç bir cocuqun aklına böyle şeyler qlmz durduk yere. Hele de okula qitmemek içn. Psikoloji bozan bir durum bu
Zaten pedagoglarda bunu diyor çocuğunuz uykusunda tekrarlsrsa size soylemeyip kabuslar görürse es geçmeyin die . Bilinçli anne olmak önemli bizlere büyük iş düşüyor Allah im korusun hepimizin evlatlarını ben öyle şeylerden çok etkileniyorum rüyama giriyor ne pislik adi insnalr var dünyada Yarabbim kökünü kurut sun bunların
Ya bunu hangı cocuk bılırde soyleyebılır.Cogu cocugun basına gelenden haberı bıle yok anlam veremıyor.Tabıkıde arkasını arastırmak gerekır.
Elbette çocuk yalan söylemez onlara yalan söylemeyi öğreten bizleriz malesef
Tam aksine asıl çocuklar doğru söyler. Boşuna dememişler çocuktan al haberi diye..
Senin kayinpederinde cocuklari taciz edebilecek kapasitede biri demek ki !
söyle kanı bozuk insanları idam etsinler haysiyetsiz köpek!
1,470,045 soru
24,081,031 cevap
331,210 kullanıcı