0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (2,882 puan) tarafından
Eti kavurma şeklinde yapıp yağ gibi bir şeyler buzlukta ya da buzdolabına saklanıyor ya hemen yemek için değil de sonra çıkarıp yemek için pişmiş sekilde.

O nasıl yapılıyor böyle beyaz bir şeyin içinde pişmiş kavurma şeklinde bir görüntüsü oluyor

3 Cevaplar

0 oy
(1,164 puan) tarafından
Beyaz dediğin şey muhtemelen donmuş yağ 
(2,882 puan) tarafından
Kuyruk mi iç yağı mi acaba
(14,819 puan) tarafından
Biz iç yağ kullanırız aslında onu eritip önce süzdurursen kıkırdak gibi şeylerin yenmesini engellemiş olursun daha sonra eti içine atıp kavurabilirsin kuru kıyma derler bizim burda bozulma olmaz
(2,882 puan) tarafından
Buzdolabında durur mu yani bozulmadan
(1,164 puan) tarafından
Kuyruk da kullanırlar iç yağda . Normal kavuruyorsun soğuyunca poşetleyip buzluğa atıyorsun . Yiyeceğin zaman çözdürüp ısıtıp yiyorsun
(2,882 puan) tarafından
Sag ol canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayni kavurutp dolaba atiyon o beyaz şeyler gav
(2,882 puan) tarafından
Buzdolabına bozulmadan duruyir mi yağ da kuyruk mu yoksa iç yağı mi
tarafından
Yok kız normal kırmızı et işte ekstra birsey koymuyorsun

Buzluğa atıyorsun cikar ısıt ye
(2,882 puan) tarafından
He etin kendi içindeki yağı o zaman sidhjd tamam teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kuyruk yagi varya canim onu kup kup kes bi tencereye al ustune gelcek kdr su doldr tuznu koy kaynasn kaynasn o kuyruk yagi kizarana kdr etinide ayri bi tencerede kup.kup.dograyip kesceksn kaynatcaksn olduguna emin oldgnda al onu kuyruk yaginin icine bosalt biraz ikisi kaynasn bukdr
(2,882 puan) tarafından
Bu buz dolabında mi duruyor yoksa buzlukta mi
tarafından
Uzun sure kulanmak istiyosan buzluga koy bende esimde seviyoruz bi haftada iki kiloyu bitryoz yumurtada olsun sade olsn dedigim gibi buzlukta uzun sure kalabiliyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
4 cevap 260 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.

Kategoriler


1,469,562 soru

24,074,002 cevap

330,823 kullanıcı

...