Tam benlik soru kendi kendime ben degerliyim diyorum Çocuklarınm için varım diyorum makyaj yapıp hayatıma bakıyorum köpekler de havlıyor
Sen stresli olduğunda çocuklarda huzursuz olur. Hep pozitif düşün dışarı çık cocuklarınla hava al çocuklar enerjilerini boşaltsın parkta. Sen mutlu olursan çocuklarda mutlu olur. Bırak evi dagıtsınlar kirletsinler umursama yap kahveni aç seni neşelendirecek müziğini kafa dinle. Aşırı stres yaşıyorsan psikologtan destek almalısın . Çok stresli olursan cocuklarada kendinede zarar verirsin. Gül eğlen çocuklarınla eğlence düzenle. Bazı şeyleri görmezlikten gel umursama kafaya takma. Sen mutlu neşeli olursan eşinde çocuklarında sana bakıp neşelenirler. Pozitif düşün sevgi mutluluk bulaşıcıdır ailene bulaşır. Hep mutlu ol canım
O kadr git gel yoruluyorum vakit bulamıyorum gece yatarkenn az birşey düşünürüm sonra bir bakmişim uykuya dalmişsim gün içinde evi temizlerken bazen hatırlarım kendi kendime soylenirim işte
İç sesime kızarak
Kulaklarımı iç sesime kapıyorum
Çok şükür 6 aylık bebeğim var ama inan evin şurasını yapayım ay bu işim de vardı ya şunu ne zaman yapcaz diye düşünmekten ben mutsuz oluyordum bebeğime de bunu hissettiriyorum en iyisi bir süre direk uçak moduna almak
1,486,787 soru
24,306,570 cevap
344,442 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın