0 oy
686 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar uygun fiyata veyahut ikinci el alabileceğim bebek beşiği sitesi var mı doğumuma 15 gün kaldı ama ne besigi ne bebek arabası hiç birseyini alamadım daha :'(

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gitti gidiyor da küçük sallanan beşikler var 120 TL civarı 
tarafından
Saol cnm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(164,092 puan) tarafından
Ayy keske belcikada olsan kiz burda ikinci el dukkanlar var yemin ederim sifir gibi besikler puset bebek arabalari sen dolap uygulamasina bi bak var ordada
tarafından
Burda ikinci eller bile sıfır fiyatına satılıyo
(164,092 puan) tarafından
Valla burda cok uygun stokke nin bile ikinci eli var gecen hafta alisverise ciktik valla yepyeniydi yaa gozum kaldi
0 oy
tarafından
Canım letgoya felan koyuyorlar ama 
tarafından
Baktım ama 300 400 civarı 200 liralık olanlar da dökülüyor resmen
(658 puan) tarafından
Civil den al o zaman en azından garantisi var canım
0 oy
(658 puan) tarafından
Civil çok uygun canım bebek kiyafetleri falan ben park beşiği 400 TL aldım arabada bir tane indirimli gelmiş 329 TL aldım
tarafından
Park beşik için yatağa gerek olmuyor değil mi
(658 puan) tarafından
Oluyor canım ben 90 TL sünger yatak aldım
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ikinci el almana gerek yok Civil de n11de 300 liraya kadar var kuzum beşikler bulabilirsin Yani 
tarafından
Teşekkür ederim ikinci elde yataklı olabiliyor o yüzden sordum :(
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Ay bende alcam ya
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Letgoda bir sürü kullanılmamış beşikler var canım çokta uygun fiyatlı oraya bir bak istersen ben portatif beşik aldım çokta memnunum hiç kullanılmamış koli ile aldım zaten
(3,076 puan) tarafından
100 liraya aldım canım.
tarafından
Çok iyiymiş benm baktıklarım 300 400 lira ve kullanılmış
(3,076 puan) tarafından
Iyice araştır kuzum bir dünya ilan var .ben aldiktan sonra felan baya gördüm. Elektrikli hem benimkisi kendi sallaniyo
tarafından
Bir aydır takip ediyorum ama denk gelmedim elektrikli beşik 310 lira yaziyo ikinci el ama
(16,393 puan) tarafından
Portatif beşikler civilde de var 169 lira şuan
0 oy
(297 puan) tarafından
Civile bak derim kuzum indirimde e bebekte indirimde yılsonu indirimleri  bak bnmki carsamba siparis girdm bugun geldi cabukta geliyo 
tarafından
E bebeğe baktım ama uygun bulamadım civile de bakarım şimdi teşekkür ederim
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Canim bende hamak besik var gazi var diye almistik yatmadi ilk zamanlar icin kullanabilirsin ama tehlikeli olabiliyo sonradan kucuk cunku ama istersen veriyim. Eger alirsaniz civilden alin 300e almistik biz park besigi yatakta yünden yaptirdik cok uyguna geldi uzun surede kullanir bebek arabasinida simdi kış nasilsa yaza alin yinede sen bilirsin tabi. 
tarafından
Park beşik için iyi değil dediler bana o yüzden hiç düşünmedim ama bakiyim ❤ bu arada güzel düşünceniz için teşekkür ederim
(2,172 puan) tarafından
Ben cok arastirdim en iyisi park yatak kuzum yinede sen bi bak. Insallah gonlune gore bulursun bulamazsanda sıkıntı etme saglik olsun gerisi halledilir bizimki minderde yatiyo dogdugundan beri mecbur bende yere yatak serdim besik bos duruyo buyuyunce yatarmi diye bekliyorum.
0 oy
tarafından
Canım helsiburadadn biz 250 TL'ye aldık. Kurulumu evde yaptik ama bı bak istersen
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Letgoya falan bak canım güzel şeyler var 
tarafından
Baktım ama hiç uyguna denk gelmedim
0 oy
tarafından
Letgodan aldım ben fena da değil yani tavsiye ederim letgodan bak ne ararsan var orda
tarafından
Letgoya bakıyorum ama ikinci eller bile 300 400 sıfır fiyatına satıyorlar:(
tarafından
Ben de beşik 250 TL ye aldım döşeği ile birlikte 50 TL daha verip döşekçiye döşemesini degiştirdim 300 TL'ye mail oldu ama memnunum 4 yaşa kadar kulanırım ben sıfır çok pahalı 600 1000 TL en adileri bile
0 oy
(6,396 puan) tarafından
canım e bebekte 200 liraya  bessik war çok güzel due bulup atıyım bu kadar bütçen warsa
0 oy
(6,396 puan) tarafından

bak canım gayet hos

image

(6,396 puan) tarafından
canım ben yakındanda gordum çok güzel sallanması falan önceden görsem bunu alirsdim
tarafından
Peki internetten sipariş versek gelir mi
(6,396 puan) tarafından
onu bilmiyorum canım sayfayla iletişime geç istersen❤
tarafından
Tmm canım teşekkür ederim
(6,396 puan) tarafından
rica ederim canım
0 oy
(13,674 puan) tarafından
200 ye civilden bu beşiği aldım oğlum 10 aylık hala kullanıyoruz sadece geceleri karyolasında uyuyor bütün gün bu beşikte tavsiye ederim sallanıyor sabitleniyor cibinliği bile var markası baby force 
tarafından
Teşekkür ederim ❤
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Zebromada ikeadan biri besik satıyordu tertemizdi hemde yarı fiyatıydı.. Zebromadan bakabilirsiniz
tarafından
Tamam teşekkür ederim tavsiye için bakıyorum şimdi ❤
0 oy
(491 puan) tarafından
Trendyolda 300 tl ye çok güzel kullanışlı beşikler var
tarafından
Teşekkürler ❤❤

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 71 göst.
17 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zuhal6565 (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 197 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
+1 oy
4 cevap 256 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (587 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,884 soru

24,407,253 cevap

350,636 kullanıcı

...