0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (256 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler. Geçen postumda bayramda yaşadığım kaynana krizinden bahsetmiştim. Hasta olduğu için uyardigim halde oğlumu opmustu ve korktuğum başıma geldi. 2.5 yaşındaki Oğlum hastalandı. Burnu tikanti ve öksürmeye başladı. Özellikle uykusunda resmen öksürük krizine giriyor. Uykusundan uyanıyor yavrum. Doktora götürdüm. Sadece öksürük şurubu ve soğuk alginligi ilacı verdi gönderdi. Kulaklarında sıkıntı oluyor boyle.olunca bir bakın dedim ateslenirdi ozaman bişey yoktur dedi bakmadı. Ama öksürüğü o ilaçlarla da geçmeyecek gibi. Var mı başına gelen ve tavsiyesi olan? Uykusunda öksürük tutan anneler neler yaptınız? Tekrar götürsem farklı birşey verirler mi acaba. İçim gidiyor kac gündür o oksurdukce benim uykularım kaçıyor. İçim parcalaniyor

4 Cevaplar

0 oy
(2,496 puan) tarafından
Geniz akıntısı gece öksürtür alerjik bisey yazmadi mı 
(256 puan) tarafından
Vermedi. Boğazlarına da baktı ama sadece soğuk algınlığı için şurup ve öksürük şurubu yazdı.
(2,496 puan) tarafından
Bizde geniz akintisindan cok cekiyoruz gece öksürünce bal ver ama alerji surubuda kullaniyoruz biz
(256 puan) tarafından
Aslinda var elimizde zaditenin şurubu ama cesaret edememki. Bal da var onu deneyecegim.inşallah düzelir.bian ince teşekkür ederim
(2,496 puan) tarafından
Evet bizde zaditen surup kullaniyoruz ama acildiktan sonra 2 ay sonra atin genelde suruplar etkisi açıldıktan sonra 2 ayda geciyor ama oglum 2.5 yasindayken surubu degilde damlasini kullaniyorduk doktor onayiyla
-Reklam-
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Gece oksuruk geniz akıntısından oluyor.Aferin pediatrik verdiyse onun bir hayli faydası var o yüzden alerji surubu vermemiş olabilir.

Yastığını biraz yükselt bu ara hergun yatma1dan duş aldır duştan sonra sterimar yada sinomarin gibi burun temizleyici ile burnu aç ,üstüne su içir.Odasi yatmadan önce iyice havalanmis olsun nevresim ve pijamalarını sık gerekirse gunluk değiştir 1 hafta boyunca düzelir korkma.
(256 puan) tarafından
İnşallah. Çok teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım.
0 oy
(548 puan) tarafından
Bir bucuk yaşında oğlum var öksürük olunca zeytinyağı sarımsak kürü hazırlayıp yatmadan önce ayağının altına sürüp çorap giydiriyorum iki üç gün yapınca bizde ise yarıyor denemek isterseniz fikir olsun araştırın 
(256 puan) tarafından
Tam olarak nasıl yapacağım tarifi var mı sizde?
(548 puan) tarafından
4 5 diş sarımsağı iyice ezip içine yarim cay bardagi zeytinyağı koyuyoruz ama doğal olması gerekiyor ikisini karıştırip 5 6 saat bekleticez ondan sonra sadece yağ kısmını üstten üstten gece ayaklarınin altına sürüp yatırıcaz
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Canım o ilaçlar önce artiriyor öksürüğünü hatta belki kusarak balgam cikartabilir benim kizimda öyle olmuştu kullan faydasini göreceksin geçmiş olsun
(256 puan) tarafından
Evet evet doktor boğazı balgam dolu ama.cigerleri güzel demişti de. Gecmeyince korktum ben çünkü 5 gün oldu doktora gideli. Dediğiniz gibi inşallah hemeemcik görürüm faydasini.Teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 269 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.
29 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 418 göst.
10 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,475,381 soru

24,153,631 cevap

335,036 kullanıcı

...