0 oy
294 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (113 puan) tarafından
Kızlar sizi dinledim, eski yazdıklarımı bilenler bilir eltğm kaynın ve kayınvalidem sorunu benim arkamdan konulmalar ve eşim gelip  bana kızıyordu bunlarla konuştuktan sonra bende en sonunda dedim eşime , dedim ki madem herkes çok haklı olduğunu düşünüp sana söyleniyor benim karşıma çıksınlar yüzleşelim haklılıklarını bana da anlatsınlar dedim eşim demiş yuzyuze konuşunlar sorunlarını çözsünler yanaşmamışlar şu an eşimin gözü açıldı resmen peşimde pır pır sevgi pıtırcığına döndü yine teşekkürler 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yüzleşcek yüzleri yoktur iyi yapmışssın 
(113 puan) tarafından
Zaten ben az markete gitmiştim o sıra olmuş abisi diyor ki şimdş gelir konuyu kapatalım falan diyor bsnsns
-Reklam-
0 oy
(134 puan) tarafından
Eşin her söylenene inanacaksa ilerde gene problem yaşarsın cnm
(113 puan) tarafından
Eşim çok saf ve etki altına çabuk giriyor kayınvalidem ve kaybım hatta eltim bunu kullandılar bende eşimi onlar gibi kullanmak istemiyorum ama maalesef ki çemkirerek laf anlıyormuş bunu anladım
(134 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bu konuda tamam ama dediğin gibi eşin gerçek anlamda yüzlerini görmese başka konularda en küçük sorunda gene aynı kişiye bürünecek o tipleri iyi biliyorum maalesefki
(113 puan) tarafından
Ne yapıcaz ki artık o günü çabuk görsün dşye dua edicem elden ne gelir
(134 puan) tarafından
Sabredeceksin eşinin gözünde haksız duruma düşecek durumdan kaçınacaksin takı kendi görene kadar canım zamanla kendileri fark ediyor zaten merak etme
(113 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim canım iyi geldi yorumun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,916 soru

24,422,190 cevap

351,653 kullanıcı

...