şimdi dışarısı diyorsun dışarıda çocuğu ne uyaracaksın, birak keşfetsin kendine zarar vermeden. ha evde olsa uyarman gerekir başkasının evini kırıp döken çocuklar var ve aileleri maalesef yapma etme çocuğum demiyor, öylesine ben de gıcık olurum ama bakarım anne uyarıyor o zaman sorun etmem, benim çocuğum kimbilir nereleri nereleri karıştıracak yani dışarda uyarmadın diye evde de uyarmayacagini düşünmüş olabilirler
ya birde onların çocukları yoksa ya da çocukları çoktan büyümüşse de normal. çocuğu olmadan önce çoğu kişi çocuk gürültüsünü kaldıramıyor, çocuğu olunca anlıyor.
Bir hafta önce babamın köyündeydik orada komşum var benim oğlum dışarıda üstü toz toprak içinde oynadı. O kadar çok üstü tozlanmıştı ki anlatamam. Komşumun da iki tane çocuğu var. Komşumun komşusunun da iki tane daha çocuğu vardı ayriyetten tanımadığım iki tane daha çocuk vardı.
Benim oğlum 2,5 yaşında diğerleri büyük komşum da sünnet yapacağı için kapıları pencereleri boyamış evini tertemiz yapmış bahçesini çok güzel düzenlemiş biz de bayağı ötedeydik yanımızda tüp üstünde çay vardı yanmasinlar diye öteye gidip oynayın dedik benim oğlum da abilerle ablalarla oynuyordu. Dedim ki o küçük dikkat edin evin içerisine girmesin. O kadar pisti ki üstü evin içerisine girerken girme oğlum dedim ama nafile girdi yani dinlemedimi dinlemiyor oynuyor komşum da dedi ki aman dedi çocuk onlar dedi ne olacak dedi süpürgeyi açarım dedi.
1,505,034 soru
24,569,971 cevap
361,922 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın