0 oy
333 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda bebeğim oldu rabbim isteyen herkese versin ancak benim bir görümce var 50 küsur yaşlarında bekar hiç evlenmemis bebeğimi seviyor beni annesi olarak görmüyor sanırım çok sinir bozucu davranışları var alıyor coxgugumu etrafda mesela eşimde "annesine ver" diyor ya vermiyor ya da "annesi" cümlesi kadının ağzından çıkmıyor kaç kere gözlemledim bu şekilde bir tavrı var eşime dedim durumu o da farkında sende ablası de ona dedi :)) Allah'ım ya kayınvalidem uzulmese ters edicemde işte siz olsanız ne yapardiniz

4 Cevaplar

+1 oy
(344 puan) tarafından
Ya kadın 50 yasinda evlat sahibi olmamış tolere et yazık günah ya 
(113 puan) tarafından
50 yaşında evlat sahibi olmamış Toker’e edilsin diyorsunuz ama lohusa dönemi bunu dinlemez bu hormonlar lohusalıkta acayip garipleşiyor mümkünse kadınlar olarak bunu bilip empati kurup davranış sergileyelim lohusa ve yeni anneye
(344 puan) tarafından
Altta yorumunu yapmışın ben gelip senin fikrine karisiyorum hayır sende karışma lutfen.
(113 puan) tarafından
Fikrimi beyan ettim fikir özgürlüğüne dayanarak rahatsız olduysanız özür dilerim fakat tutamadım lohusa insanların hassasiyetini çok iyi anlıyorum bende lohusayım şu an
(344 puan) tarafından
Bende cocigu olmayan insanların hassasiyetini çok iyi anlıyorum.
(113 puan) tarafından
Ya bunu fark ediyorum anlarsınız elbette fakat çocuğu olmamış diye bence annesi dememek doğru değil dikkat çekilecek kadar yapmış ki kız içselleştirmiş bu durumu empati lazım diyorum ben sadece kadın olduğumuzu ve yeni doğum yapmış lohusa bir insanın bilimsel olarak mantıksal davranamadığını bilecek kadar empati duyarlılığımız olmasını savunuyorum
(344 puan) tarafından
Gereksiz takılmamak lazım sonuçta o çocuğun annesi ve bu gerçeği o söylemesiyle degismiyecek
(113 puan) tarafından
Zaten olay anneliğini kabul ettirmek, lohusa bir insanın mantık nöronları tatile çıkıyor ya hani sonra onun yerine sevgi şefkat duygu nöronları mesaiye kalıyor  ya hani ondan sebep kadın diyor bunu içselleştirmiş çoksa doğal bir şey bu zamanda bu insanların ince düşünceye ihtiyacı çok daha çok dikkat etmemiz lazım önemli olan lohusa anne ve bebeğidir bu yüzden empati lohusanın hakkıdır teşekkürler
(344 puan) tarafından
İşte lohusaljk geçicidir ama bu kadının durumu geçici değil tolere edilebilir
(7 puan) tarafından
Çocuğu olabilirdi evlenseydi kısır mi evlendi de çocuğu mu olmadı bence çok ayıp bir haraket yani düşünsenize kayınvalide izin evine gidiyorsunuz çocuğunuzu sizden alıyor sevmesi için ama çocuk sizi gormesin diye size yaklasmasin diye elinden geleni yapıyor annesi demesi bir yana dursun kadın sizi gormemezlikten geliyor çocuğu alınca tavrımız ne olurdu şimdi ben durumu izah ettim rahatsızlığımi dile getirdim kırmadan bana söylemediği laf kalmadı argo konuşmalar ayıp değil mi
(344 puan) tarafından
Tamam en haklı sensin iyi geceler
(113 puan) tarafından
Konu haklı haksız değildi anlayamadınız umarım bir gün anlarsınız iyi geceler dilerim efendim
(344 puan) tarafından
Benim de çok sevdiğim birisi var daha genç ben onun yanında kızıma annem bile demiyorum bazı nedenlerden dolayı. Anladık çocuğunuz var sizin bunu kimse degsiteeremez insanların eksiklerine biraz saygı duyun
(113 puan) tarafından
Ayıp ama onlar ayıbı bilerek yapıyor bence hepsi aynı bunların maalesef sende onları kır lohusasın zaten içine atma sana tavsiyem sükunetli bir şekilde bu şekilde hissettim bu davranışınızdan ben böyle hissetmek istemiyorum ama bu yansıdı bana hassasım bu dönemde biraz daha ince olun de ya da burda bunu diyerek ne demek istiyorsunuz dşye böyle ses bölümün yüksek ama kibarca herkesin içinde sor ya sinsileri fesatları böyle bastırıyorsun işe yarıyor kesinlikle , bu arada hanım efendi senin empati kurmanı savundu bende lohusa insanın inceliğini savunduğum için buralar bu kadar yorum doldu
(7 puan) tarafından
Ama bu kişi görümce canım o kadın daha öncede yapmadığı şey kalmadı ben hamileydim benim eşimin eski görüştügu kişiyle canimli cicimli konuşup whatsapta doğum gününde durum yaptı benim burnum kadını sancılarım oldu ben bebeğimi kaybedebilir din uyardım yazdım ne dedi peki yine yanlış yine düşüncesiz konusarak nasıl ağladım o hamile halimle asla unutmam önce karşı da ki insanın neler yaşadığını düşünün kolay bir hamilelik geçirmedim onun için bunlari yapan birini anlamam mümkün değil
(113 puan) tarafından
Değerli insan,  mesele eksiklik değil bebeğin annesinin annesi yerine konulmadan davranılması yani tabiki olabilir saygı ve sevgi ile yaklaşırım ama ben yeni doğum yapmışım çocuğu benim kucağımama vermemek bana argo konuşmak diyor kadın kimse burada yeni doğum yapan anneden empati bekleyemez azcık kadın olduğunu hatırlayıp empati kursun lohusa insan halini bence hepiniz araştırmalıyız karşımıza çıkınca davranışlarımıza dikkat etmek için
(113 puan) tarafından
Herkesin içinde diyeceksin buna onu neden bunu yaptın dşye amacın ne direk sor ona ayrılmamızı mı istiyorsun diye bu şekilde niye davranıyorsun diye
(344 puan) tarafından
Kadin olduğunu hatirlamakla ne alakasi var alla aşkına ya ben argo konuşmuş iyi mi yapmış diyorum saçma sapan duyar kasma
(7 puan) tarafından
Ben lohusa değilim bebeğim 3 aylık bu arada be çok kez dile getirdigi için artık rahatsız olduğumu belirtiyorum ve kadın öyle biri ki söylediğin her cümleden birşey çıkartıyor insan kendini nasıl ifade edebilir şaşırıyor yani
(344 puan) tarafından
Bilmiyorum sen bilirsin tabi normal biri yapsa tepki verirdim ama 50 yasinda anne olmamış biri yapınca tolere edilebilir ( argo sözleri vs dışında)
(113 puan) tarafından
50 yaş gayet genç bir yaş bence
(7 puan) tarafından
Biz onun nelerino tolere ettik bir bilsen benimde anne babam ayrı ve ben annesizligi bilen biriyim nasıl evladım hakkında hüküm şurup konuşabilir bana
(113 puan) tarafından
40 günlük süreçten sonra 2 sene beden kendine gelemiyor artık ruhun lohusa senin kardeşim snsnnd sen meleksin melek gibş davranılmalı ki bebeğine iyi bakasın kendini mutlu edesin ki mutlu bebito büyütelim biz anneler
(7 puan) tarafından
Kısır değil evlenmiş değil evlensin olmasa bile sahiplenitoesun yani
(113 puan) tarafından
Fikrim bu farkındayım sinir oldunuz bana en iyisi sizinle daha fazla polemiğe girmeyeyim zira hoşuma gitmez  sizi sinir ediyorsam neyse iyi geceler diliyor ve nokta koyuyorum kullanıcı adım gibi yeto diyorum
(344 puan) tarafından
Yok bacım niye sinir oluyum estağfurullah fikir ayrılıkları
(7 puan) tarafından
Anneler mutlu oluyor mu bilmem ama o kadın yüzünden huzurumuz kalmadı eşimden dün siddet gördüm
(344 puan) tarafından
Bu kadının değil kocanın şerefsizliği
(7 puan) tarafından
Bebeğim olmasa bir dakika durmazdim
(344 puan) tarafından
Bebgin olduğu için bi dk durmaman laizmda
-Reklam-
0 oy
(113 puan) tarafından
Sende ablası de gerçekten  bu arada doğum yapınca koca taradı çocuğun uzaydan geldiğini sanıyor gibi davranıyor anası yokmuş gibi ve böyle sanki iyi bir anne olamıcakmışsın gibi ***** ***** davranıyorlar vallahi erkek tarafı kapatılsın
(7 puan) tarafından
Kesinlikle ya ay şimdi görsen eşimi kalkmis arıyor beni arasana ben eşimden gizli mi sana rahatsız olduğum konuyu soyluuorum eşim beni mi dövecek pardon da argo konuşmalar bana diyor anne olmak önemli değil onu surdurmek önemli diye ben bu kadar kötü bir kadın olduğunu bilmiyordum borsa asla oğlumun yüzünü göremez yani  sözlerini bir duysan
(113 puan) tarafından
Şirret karı ya bu sidikli kadın için asla üzülme tamam mı , bu tarz insanlara laf dediği anda anında cevap olarak ne demek istedin burda diye soruyorsun ay gıcık oldum bende görümceyim ama canım gelinciğim ile Allah’ıma şükür yaşamadık böyle sıkıntı zaten bu gelin kardeşim gelen ona hoş görü işe yaklaşacaksın iyice tanışana kadar yakın davranacaksın alıştırcaksın kendine sonra birbirinizi iyice tanıyıp sevdikten sonra zaten ne olursa olsun alınmıyorsun bile tabi senin yaşadıkların hariç konuşarak halledersin iyice birbirinizi tanıdıktan sonra bir sıkıntı olursa
0 oy
tarafından
Ben de buna benzer bir şey yaşıyorum fakat görümceyle değil eşimin abisiyle. Eşimin abisi 43 yaşında bekar kızımı çok seviyor tamam sevsin bir şey demiyorum buna ama davranışları ve sözleri gıcık ediyor beni. Kayınvalidem de öyle kızımın her şeyini yok amcası gibi şöyle amcası gibi böyle diyip duruyor. Ben de hayır benim kızım annesi gibi babası gibi diyorum. Eşimin abisi de her şeye kendisini de katıyor. Sanki kızım en çok onu seviyormuş onda duruyormuş gibi şeyler söyleyip duruyor. Halbuki alakası yok kızım ben ve babası dışında kimsede durmuyor. Bunlardan çok sıkıldım ve eşime rahatsız olduğumu söyledim. Ne yapmaya çalışıyorlar abin evlenmiyor diye çocuğumu mu sahiplenmeye çalışıyor dedim. Bu çocuk ikimizin abine benzetilip durması hoşuma gitmiyor dedim. Eşimle sorunu çözdük ama abisi hala her şeye karışıyor ben de ters cevap veriyorum artık. 
(7 puan) tarafından
Ay çok zor ya sinir bozucu benim diğer görümcem de var o onun gidibi değil o gün ona diyor kime benziyor annesine dedi tutuldu beklemiyordu herhalde böyle bir cümle aşırı gerdi kadın beni ya birde argo konuşuyor bir duysanız inanamazsiniz yani
tarafından
Gerilmeke çok haklısın canım seni çok iyi anlıyorum terbiyesiz kadın. Verme sen de kucağına ben öyle yapıyorum. Çünkü hem kayınvalidem hem eşimin abisi kızımı kucağına aldığında hemen başka odalara götürüyorlardı neymiş çocuğu gezdiriyorlarmış. Ben de sürekli söyledim başka odaya götürmeyin kızım gözümün önünde olmalı diye. Şükür ki kızım yabancılık çekiyor. Düşün yabancılık çekmesine bile seviniyorum artık. Benim kucağımdaysa kimseye gitmiyor. Abisi eşime al çocuğunu kucağına gezdir diyor. Ben de iyi böyle kucağımda vermicem dedim. Abisi de tek başına mı yaptın çocuğu o da babası diyor. Terbiyesiz işte her şeye karışıyor
0 oy
tarafından
Bu durum ilerde sıkıntı yaratabilir csnim eşin uygun bi dille uyarsın 
(7 puan) tarafından
Ben uyardım neler dedi bir bilsen argo konusmalar kendini haklı çıkarmalar çok sinsi ya öyle böyle değil yani
tarafından
Sen el kizisin canım ne olursa olsun haksız gouyle bakar susturmaya çalışır eşin söylesin sbla bi kendine gel artık anası var babası var o senin yeğenin desin
(7 puan) tarafından
Biliyorum her zaman böyle biri zaten eşimde baş edemiyor birgün bir hayasini yakaladım eşime soyledim gitti dile getirdi eşime bağırmış çağırmış biz de anneme gidince hicbirsey olmamış gibi konuşuyor kayinvalidem olmasa suratına bakmam ama artık kesinlikle görüşmeyi düşünmüyorum çok ileri gitti olay anneligine kadar dayandı o kadar da değil yani

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,416 soru

24,085,564 cevap

331,451 kullanıcı

...