0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından

Yıllarca gorustugunuz bir arkadasiniz var herşeyinizi paylasmissiniz birbirinizle sonra yıllar sonra bu kişi kocasına söylememesi gereken  şeyleri örneğin kadınsal şeyler konusmussun filan işte gidip eşine anlatıyor sonra ağzından kaçırıyor soyledigini.hamile oldugunuzu öğrenince bebeği küçükken bile oda hamile kalmaya çalışıyor bu arkadaşı naparadiniz siz. evi tasiyorsunuz evi oda taşıyor Vs Vs bir sürü şeyler .....çok dolmusum galiba:))))):D

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bu tamamen kıskançlık işte bu yüzden benim arkadaşım yok en azından ben öyle diyorum kimseye bir şeyimi anlatmıyorum insan oğlunuz sonuçta her şey beklenir insan oğlundan ve tamamen yüzde yüz kıskançlık 
(35 puan) tarafından
Hah tamda bende bu durumdayım çok arkadaşım yok haset ettiğini anladigim An hayatımdan hep çıkardım insanlar gercekten fesat ve kimsenin kendinden daha iyi olmasını istemiyor
-Reklam-
0 oy
(163,488 puan) tarafından
Ben konusmam oyle insanla yaa karakterime ters
(35 puan) tarafından
Bende tepigi çaldım herseyi yüzüne vurup yanlış tanimisim bende geçen zamana yaziikk
0 oy
tarafından

Anladigim  kadarıyla kıskanıyor kıskanması için de daha çok şeyler yaparım :D

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Yani eşine anlatma mevzusuni bilemem ama..

Kimse biri hamile diye çocuk doğurmaz sanmıyorum..belki ikisi beraber büyüsün diye hem istemiştir

Hele de ev mevzusu bilmiyorum ya neden kıskançlık olduğunu düşünüyorsunuz ki 
(35 puan) tarafından
Çünkü hep bişeyler de kendini tutumlu gibi gösterip eşine kendini knitlamaya çalışıyor. Ki bunu sadece bana yapmadı başka arkadsinada yaptı onlada kavga ettiler birinin para harcaması yada kocasının ona süpriz yapması batıyor kiza
tarafından
Hala arkadasmisiniz karsi tarafi bilmiyorumda siz cok dolmussunuz saglikli bi arkadaslik degil sanki
0 oy
tarafından

Hoşuma giderdi beni takip etmesi baya onundesin demek ki :D hiç takmaz güler gecerdim nasilnbi düşüklük ki hamile kalmaya calisiyo sen hamilesin diye :D

(35 puan) tarafından
Kız şok oldum bende bide diyor ki Allam yarebbim adetin bitiminde üstüne az akmis ama daha hastaligida bitmemiş kesin içine kaçtı kaldım dedi. Dedimki imkansız.neyse sonra bu hastalanmis bana hasatalandim tüh o kadarda sabaha kadar yaptıydik diyo daha çocuğuna bakamıyor is tutarken odaya kilitliyo 2 çıyi dusunuyo. Eşimin aldığı kolyeyi gördü bende istiyommm demeye başlamıştı maall
tarafından
Baya yüzüne diyo açık açık ve çocuğuna nasıl öyle davranır ya çok saçma bence muhabbeti kes ben keserdim gizli gizli bi kıskançlık olsa neyse ama bu kndini asmis. Ne kadar ayıp nasıl konuşur insan öyle ozelini
(35 puan) tarafından
Kestim zaten
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Boşa geçen zamana üzülürüm. Sildim mi tam silerim. Umrumda olmaz.
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Fazla si ile kıskanç biri uzak dur canım 
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Hiç bir şey yapmazdım mesafe koyardım daha az görüşürdüm
0 oy
tarafından
Mesafemi koyardım :/
0 oy
tarafından
Bence siz de baya kiskancsiniz
(35 puan) tarafından
Hahahahahahha bak buna güldüm hayatımda kimseyi hicbirzaman kiskanmadim kiskanmamda yapımda yok
0 oy
(382 puan) tarafından
Tekmeyi basarım ben ne öyle benim her yaptıgımı yapcak  kıskançlık bu başka bişey degil 

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 289 göst.
29 Haziran 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Kurgucubiri (9,647 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,479 soru

24,155,019 cevap

335,089 kullanıcı

...