0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar Ağustos doğum yapcam şimdi 20+1 Hamileyim 

Ne almam gerek  kolsuz zıbın aldım 10 tane trendyolda  

Uygun sayfalar varmı acaba 

Yeni doğan short yada t shirt varmı siz ne aldınız? 

Utanıyorum  öbür kızım kiş bebekti ondan kolaydı 

5 Cevaplar

0 oy
(1,543 puan) tarafından
Bende ağustos ta doğum yapicam yazlık bişe almayı düşünmüyorum zaten bir ay sonra hava serinlicek üşür 
-Reklam-
0 oy
(1,980 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Yukardakiler gibi takım giydi 

Ağustos da doğum yaptım şort tsirt hiç almadim zıbın atlet birde yazlık 5 li uzun kollu zıbın takım setlerinden aldım 7-8 tane onu kullandım hep içine kolsuz zıbın atlet üstüne uzun kollu zıbın takımı giydi ince bir çorap şapka hiç takmadik o şekilde 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kısa zıbın yerine uzun zıbın alsaydın zıbın üzerine bı yelek lede kullanabilirdin canım zaten sonra hava soğuyacak yeni doğana kısa giydirme taraftarı değilim çok minik oluyorlar çabuk usuyorlar buyuklerimiz kuşun kanadindaki rüzgardan alır derler bebekler icin
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Müslin battaniye çok iyi oluyor ve zihin için de e bebekte delilikli ince zıbınlar vardi. Takım alırken de ince yapili olanları almıştım
0 oy
(163 puan) tarafından
Jakarlı al canım. Sıcak yerde oturuyorsan kısa kollu zibinlar var onlardan al. Tayt al incelerjnden ayaklı takımların olsun . Benim ilk kizim yaz bebesiydi hep kısa kollu zibinlarla geçirdi yenidogandan 3 aylığa kadar süreci. Ama o zaman hem İstanbul sıcaktı hem Antalya ben ilk 2 ayı İstanbul da 4 ayı Antalya'da geçirdim sıcaktı hep ince şeyler giydi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,460 soru

24,183,993 cevap

336,500 kullanıcı

...