0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (892 puan) tarafından
Kızlar yarın sabah babam gile gidecem 15 gün yokum. Dolapta yeni aldığımız kaşar peyniri var 1 kiloluk ama açıldı dolapta bıraksam kuflenir mi buzluğa mı atsam acaba bilemedim. Eşim de annesinde kalacak sebzeyi flan soruya gönderecem ama kahvaltılık duruyor. Onlar kaşar flan yemiyorlar ne yapim sizce? 

13 Cevaplar

0 oy
(980 puan) tarafından
Hayır ince ince tostluk dilimle saklama kabiyla at hiç bir şey olmuyor ben yaptım bir de biraz da rendesini at pizza poğaça vb yaparsan sabah yemeklik de doğra at inana daha taze kalıyor 
(892 puan) tarafından
Çıkarınca sulanıyor ya da yumuşuyor mu peki?
(980 puan) tarafından
Yoo hoc bir şey olmuyor yediğin kadarını alıyorsun saklama kanindan
(892 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim halledim hemen onu
-Reklam-
0 oy
(980 puan) tarafından
Sebze olarak da dolaba atabilirsin buzluğa durumun yoksa buzluğa at
(892 puan) tarafından
Yok canım zaten ıspanak salatalık domates var karnabahar bugün pişirecem. Gerisini kayın valideme gönderirim köyde yaşıyorlar zaten
0 oy
(23,443 puan) tarafından
Parça parça böl streçle buzluğa at 
(892 puan) tarafından
Saklama kabına koysam olur mu?
(23,443 puan) tarafından
Olur tabi parça parça koysan iyi olur ki hepsini tek seferde çözdürmemiş olursun
(892 puan) tarafından
Tamam canım çok sağ ol mantıklı dediğin
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Ben olsam dilimlerim. Buzluga sigacak bi tepsiye yagli kagit serip o dilimleri tepsiye yayar buzluga atarım. Yapismasin diye.Iki uc saat sonra da posetler kaldirim. Tost mu yapacam pogaca mj yapacam. iki uc dilim alip direk yaparsin hem kolaylik olur
(892 puan) tarafından
Uzun saklama kabım var ona koyacam dilimleyip yapışma ihtimali olmaz onda
(1,572 puan) tarafından
Anladım.Ben birbirine yapismasin diye hep öyle seyleri dilimleyip tepsiye yayıp donduruyorum.o zaman tane tane alabiliyorum.
0 oy
(4,685 puan) tarafından
At buzluğa birşey olmaz
(892 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapacam
0 oy
(4,796 puan) tarafından
Buzluğa at canım küfleniyor yoksa 
(892 puan) tarafından
Evet ya kuflenir yazık az da değil. Buzluğa atim hepinize teşekkür ederim
0 oy
(1,858 puan) tarafından
3 e 4 e böl tek tek poşetle ar buzluğa lazım oldukça.cikarir kullanırsın taptaze kalıyor 
(892 puan) tarafından
Dilimleyip saklama kabına koydum buzluğa attım canım sağol yorumun için
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Ben kaşar peyniri be normal peyniri buzluğa atıyorum uzun dönem gideceğim zaman gelince de normal şekilde kullanıyorum 
(892 puan) tarafından
Ben ilk defa bu kadar uzun kalacak  hafta kalsam beisey olmaz da eşimin ne zaman gelip beni alacağı belli değil daha geç gelebilirim. Yazık dolapta zarar görmesin
(1,610 puan) tarafından
Ben normalde de kşar peyniri aylık alışverişte 2 kiloluk olandan alıyorum kullanacağım kadar kesip streçleyip buzluğa atıyorum lazım oldukça indiriyorum öyle hiç küflenme olmuyor
0 oy
(163,364 puan) tarafından
buzluga at ama dolaptada bozulmaz 2 haftada
(892 puan) tarafından
Canım ama 10 gündür de açık ya hani kapalı olsa zaten birsey olmaz ama içinden yedik kullandık o yüzden
(163,364 puan) tarafından
buzlukda kalsin yada bi komsuna ver
0 oy
(787 puan) tarafından
Hepsini rendele buzluğa at. Fırın yemeklerin de omlet ve pizzalarda kullanırsın. Ben genelde alınca öyle yaparım. 
(892 puan) tarafından
Yok canım rende çok nadir kullanırım dilimleyip koydum
0 oy
tarafından
Komşuna vermek istersen ona ver istersen yada buzdolabına koy
(892 puan) tarafından
Canım kiloya yakın var daha yani az yedik içinden :) buzluğa attım arkadaşların tarif ettiği gibi
tarafından
İyi yapmışsın
0 oy
tarafından
At buzluğa hiç bişey olmaz bende bazen gidiyorum 1 hafta falan dolabın altında ne varsa biseyler yapıp buzluğa koyuyorum 
(892 puan) tarafından
Benik gidiş anı oldu yoksa açmazdım pazar da yapmazdım 3 gündür de evde yemek yapmayınca kaldı birseyler. Ispanaklı kaşar peyniri buzluğa attık gerisi kayın valideme gidecek eşim orda kalacak zaten
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Canm bi posete sarip tekrar ayni yerine koy hic bisi olmuor ben acmistm baska kullanmadm posete sardm ne kuflendi ne bisi kullanmaya devam ettm dolanm nasil onuda bilmiorm ama benm dolabm sezbe meyve ve kahvaltigi 3haftaya kadr  taze tutma ozelligi var tabi ondan mi bilemem
(892 puan) tarafından
Benimkinde de var mavi ışık teknolojisi de var ama 10 gün önce açmışım direk buzdolabı poşetine koyuyorum zaten kuruyor yoksa açık şekilde. Neyse dilimleyip buzluğa attım riske atmayım

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 891 göst.
23 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 169 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 309 göst.
0 oy
6 cevap 381 göst.

Kategoriler

1,469,685 soru

24,075,854 cevap

330,918 kullanıcı

...