0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kizlar esimle severek evlendim 6 yildir evliyiz simdiye kadar hic hakaretini duymadim bazen tatisirdik ama onda bile en fazla bagirarak konusurdu kotu soz kullanmazdi  ama yaklasik 2 aydir bsy oldugunda cok konusma sus filn diyo bugunde kufretti sa  lak sa lak konusma dedi bsy diyemedim Desemde etki etmiyo ve tavrimi koymazsam dahada cok kufureder  surekli tartismalarimiz oluyo ben alttan almak zorunda kaliyom konussam olmuyo kussem olmuyo bir turlu yola gelmiyo eskiden boyle degildi kizlar nasil bir yol izlemeloyim valla biktim yola gelmesi icin ne yapmam lazim bir ecliligi ayakta tutan saygi oda olmazsa ne sevgi kalir ne evlilik

3 Cevaplar

0 oy
(872 puan) tarafından
Otur konuş böyle konuşmani istemiyorum de. Israr ederse sende ona konuş o şekilde anlasın nasıl bir duygu olduğunu. 
(1,304 puan) tarafından
Kac defa konusuyom kusuyom konuyu bn aciyom bnde ayni tonda konusursam kesinlikle daha kotu seyler olur bnde sınırı aşsın istemiyom
-Reklam-
0 oy
(1,839 puan) tarafından
Bak ben eşime ilk günden saygı benim için çok önemli dedm evin içinde bisy isterken bile getir değil getirirrmsn derim birkere bana dengesiz dengesiz konusuyosun dedi hayırdır dedim sen bana karşı saugini bozarsan bende bozarım ağzımı dedim 

Ve 3 gün hiç konusmadim yok saydım resmen onu tabi anladı hatasını geldi gitti hiç oralı olmadım özür diledi ve dönüp dediğim şey bak seninle açlığa da varım herseye varım ama söz konusu saygısızlık oldu mu beni asla bulamazsn dedim şükür bidaha denemedi bile
(1,304 puan) tarafından
Bizde oyleydik hic kotu konusmadk simdiye kadar bagrdik ama kotu soz soylemedik ama ilk defa boyle yapti bn tepki mi sert koymazsam devamida gelir eminim
(1,839 puan) tarafından
Tepkini tabiki koy sevmediğini söyle
(1,304 puan) tarafından
Soylemekle anlamiyo bisey yapmam lazm ama ne
(1,839 puan) tarafından
Ozmn konusmicaksn yok sayacaksin onu takı anlayana kadar
0 oy
(388 puan) tarafından
Canm konuş gene aynı devam edersen bitiririm bu ilişkiyi saygının olmadığı yerde ilişki de evlilikfe olmaz de.bsktin gene aynı bu kezde onu adam yerine koyma umursamaz ol :-) ona onun gibi davran hatta seni insan yerine koyup hakaret bile etmiyorum de biraz ezikle onu.ve dua et eskisi gibi olması için 
(1,304 puan) tarafından
Off konusuyom olmuyo kusuyom olmuyo
(388 puan) tarafından
Canm o zaman yapacağın tek şey senin için boşanmak olur.bir ömür böyle gecmez bu dünyada tek ayrilan da siz olmayacaksınız.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 384 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 731 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
0 oy
6 cevap 714 göst.

Kategoriler

1,469,811 soru