Ya nefret ediyorum yemin ederim dayak şiddet yok ama psikolojik şiddeti beni mahfetti her günüm ağlayarak geçiyor en güzel günlerimin bile içine ediyor çocuğun doğum günü olsun biryere gidelim kavga etvek birşey buluyor kaba kabaa bağıra bağıra canı çıkıyor 5 dk sonra hicbirsey olmamış gibi davraniyo ağlıyorum sinirden bide agladigin için kiziyo aglatmada aglamayim. Dün babamin yanina gittik köyüne gitcekmis bayram bizde eşim denenin köyüne gidiyoruz her bayram her özel gün farklı şehirde ama köylerimizde aynı şehirde 5 yılda ilk defa benim koyumede gidelim babamda gidiyomus yıllardır gitmiyorum dedim arabada bağırmaya başladı yıllardır deneme sinir olmuş gitmezmis benzin harcamazmis oraya orda kim varmış bağıra bağıra canı çıktı. Kendi sülalesini gezeriz amcaları dayıları yengeleri benim bir amcamgil var köyde onlarada gitmem diye ortalığı yıkıyor. Eve akraba eş dost cagiramiyorum yaşak düğün zamanı biraz tatsızlık olmuştu ama küçük unutuldu gitti ama bu kinci ko pek unutmuyor bahanesi kötü insanya kötülük yapacak. Gram sevmiyorum soğudum iyice her güzel günümün içine etmesinden her gülerek cekindigimiz fotoğrafın arkasında ağladım ağlattı kavga çıkarttı mutluymusuz gibi poz verdim artık mutluymuş gibi davranmak istemiyorum içime içime ağlamak istemiyorum yeter biktim millete göre kocam melek neyi var evin eksiğini aliyo daha ne istiyon ama huzur vermiyor. Arabaya biniyoruz çocuk öne oturuyo direk bagiriyo arkana yaslan arabayı goreniyorum diye bağırmadan sakince konusamiyo ne çocuğa ne bana . Hep böyle kötü değil arada yapmaciktan iyi davraniyo ama o zamanda benim ona iyi davranasin gelmiyor diğer zman yaptıklarından dolayı
Bu adamla bu kadar yıl dayanman mucize
1,488,378 soru
24,329,392 cevap
345,623 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın