0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (1,266 puan) tarafından
Kizlar oglum ve kizim.ikiside atesli ve ikisinde de burun akintisi balgamli.oksuruk var neden olur sizce oglumun atesi geceden beri var kizimida yeni farkettim.ve oglaninki hic dusmedi dusuyor geri cikiyor napabiliirm.ve neden olur

2 Cevaplar

0 oy
(54,163 puan) tarafından
acile götürün salgin var yine geçmiş olsun
(1,266 puan) tarafından
Dune kadar hic birseyi yoktu cocuklarin aksam.oldu ne olduysa ben calsiyiordum.kaynanamda oksuruk vardi ablalari gelmisti onlarin yanina gittilerdi
(1,266 puan) tarafından
Limom sıktim coraplarina bekliyorum 37.4 suan vucut scaklgi var
(54,163 puan) tarafından
belli olmuyor çocukların ne zaman hastalanacagi sürekli takipte kal dusmezse mutlaka götür doktora
(1,266 puan) tarafından
Suan gidyorum valla  canim gecmiyor ki en azindan isimi garantiyr alirim goturmedim.demem
-Reklam-
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Atesten korkmayın öncelikle. Ateş vucufun en önemli savunma mekanizması. Vüvutta yabancı bir madde mikrop bişey olduğunda vücut ateşi yükselterek o mikrobu yakarak müdahale eder. Ama siz onu ateş düşürücü lerle müdahale ederseniz ne mikrop yanar ne iyileşir. Üstüne kısa süre sonra ateş tekrar cıkar. Ki iyileşmiyor diye bi de antibiyotik verirsiniz. Bağışıklığın içinden geçersiniz kısaca. Ateş bir nimettir. Birtakım çovukların bağışıklığı bir çalışşın. 39 u geçen ateşlerde küvetin içine yatırın zaten ateş normal seyrine gelir. Geçen hafta oğlumda kızımda bir hafta ateşli yattı. Doğal yöntrmler bile uygulamadım. İkisi de ayan dipçik gibi. Ki oglum 5 yaşında hiç ilaç kullanmadık. Kızım 5 aylık ilk defa ateşlendi o da güzelce atlattı. Bağışıklığı güvenin. Bağışıklık ilaçlardan bin kat daha güçlüdür 
(1,266 puan) tarafından
Vala olabildgnce sadece ates dusuruci veriyirum enfeksiyin vs yoksa nemli bez limonlu corap gbi ates cok riskli aslinda havale geciren cocuklar var bu yuzden haliyke korkmamiz dogal

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 215 göst.
1 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
24 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysesoysal (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 437 göst.
23 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde iki bebek (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 250 göst.
16 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gecemasali (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,704 soru

24,158,737 cevap

335,250 kullanıcı

...