0 oy
630 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (531 puan) tarafından

Ya kizlar benm 3 yasinda bi kizim var yemek yedirtme konusunda cok sknti cekiyorum ama eltim kayinnam verdi mi hemen aciyor agzini ozellikle eltim ne verirse yiyor bugun gene aynisi oldu eltim verdi ardindan ben vercektm sen verme diye agliyor kizim eltimin verdgini aldi kotu bi anne miyim diye dusunmeye basladm

11 Cevaplar

+1 oy
(3,146 puan) tarafından

Çok mu zorluyorsun acaba oynayarak versen filan yemez mi gerçi 3 yaş diyorsun artık kendisi yemesi lazım niye siz yediriyorsunuz ki.  Bu tabak bitecek ac ağzını ye gibi dayatmalar yaparsanız belki sizden istemeyebilir. Yada her gün sizinle olduğu için değişiklik istiyor olabilir.

(531 puan) tarafından
Oynasak da yemiyor normalde kendi yesin diye onune koyuyorm yemedigi zaman  ben uzatiyorm ama cok zorlaniyorm
(3,146 puan) tarafından
Hic ugrasma yemese zorlama pesinde dolasma acikinca illaki gelir. Dr lar da diyor bunu yemeyen cocuga israrla yedirmeyin diye. Benim kizim 1.5 yasinda veriyorum yemiyor bazen kendin ye diyorum onune koyuyorum yerse yiyor yemezse kaldırıyorum aradan biraz geçince gelip yemek istiyor kendisi :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Seninle ne ilgisi var şımarıklık yapıyor azıcık büyüsün çocuk işte huyları farklı farklı annesi üzülme sen 

(531 puan) tarafından
Bilmiyorm valla sabahtn beri cnm cok skkn.. gecen hatta eltim bulgur pilavi pisirmis cocuklar yesin diye baya yedi dun bende pisirdm 2 kasik anca yedi
(9,921 puan) tarafından
Yesınde ne sekılde yerse yesın canım.Sen kotu bı anne degılsın cocuk bu daha kaç kere huy değiştirecek.
+1 oy
(748 puan) tarafından

Sakın böyle düşünme sen kötü anne degilsin bazı çocuklar başkasının elinden yemegi severler benim dayımın eşini örnek vereyim çocugu hiç yemek yemez ama benden yer yemek ywdirirken şepeklik falan yap öyle dene bide 

(531 puan) tarafından
Yapmadgm sey kalmiyor neyse hayirlisi zamanla duzelir ins
(748 puan) tarafından
Ona ait tabak kasık al kendi yemek istiyordur belki dene bi
+1 oy
tarafından

Benim eltim de öyle çok sorun yaşıyor çocuğuyla ama ben verince hemen yiyor. Muhtemelen değişiklik istiyor diye düşünüyorum çünkü annesiyle yemek konusunda sürtüşme yaşayıp koşullanıyor ama benle öyle kötü bir anısı olmadığı için daha mutlu. Çünkü annesi sürekli yediriyor ben bikaç günde bir. Anlatabildim mi canım. Eltin hergün verse inan çocuğun ona da öyle yapar. Kendini rahat bırak annelik yemek yedirmek değil ki. Sana sözleri ile kötü hissettiriyorlar belki 

+1 oy
(1,932 puan) tarafından

Canm ben sana iki çocuk tecrubesiyle soyliyim onun kötü annelikle hic alakası yok benim iki cocugumda evt benim elimdende yerlerdir ama herhangi bi kişinin elinden yemek onlara değişik geldiği için yada çekindiği için yiyorlar mesela oğlum babasının ve ablasının elinden yemeği seviyor ama beni 5 dk.gormese anne diye ağlamaya başlıyor hiç kendini kötü hissetme çocuklara değişiklik olduğu için yiyorlar yada çekindiği için 

0 oy
(3,141 puan) tarafından

Sen sikistiriyorsan o yüzden almak istemiyordur canım bırak bi süre usteleme sonuçta annesi sensin illaki sendende isteyecektir 

0 oy
(336 puan) tarafından

Benim kızım 8 yasina geldi hep yemek sorunu yasadim..aynı yemegi baskasinin evinde yer ama ben verince yemez..ben başkalarindan cekindikleri icin yemem diyemiyo diye dusunuyorum cunku bize nazlari geciyo şımarıklık birazda..saldim artık hic ısrar etmiyorum acıkınca yiyo kendisi

0 oy
tarafından

elin verdigi tatli geliyo canm bosver bu yasta yapyolar 4 yasnda kzm var oda yapar bazem tek yesnde nasl yerse yesin cnku elmde tabakla dolanmaktan bktm

0 oy
tarafından

Yok canım öyle düşünme. Mesela bnm arkadaşımın çocuğu da annesi ile yemez. Cnku bn oraya gidince onla oyun oynarım telefonla çizgi film izletrm o yüzden bnle yer. Annesi kızıyor tlfn ile oynamasına bn musade ettiğim için bnle yemek istiyor. Belki eltin de cocugunla ilgilenmesi vs başka şeylerle mutlu etmesi onun hoşuna gitmiş olabilir. Bu seni kötü anne yapmaz kuzum 

0 oy
(249 puan) tarafından

Öyle düşünme canım ektin daha çok ilgileniyorsa ondan olabilir benim yeğenlerim bana anne derdi annesine hala derdi daha çok ilgilendiğim için

0 oy
(107 puan) tarafından

Alakasi yok cnm bazen cocuklar yapar boyle seyler sen anneligini sorgulama sakin elinden yemiyorsa tabaga doldur kendi yemeye çalışsın

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 1,610 göst.
26 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 439 göst.
10 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 379 göst.
11 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minnosunannesi (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,986 göst.

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,744 cevap

349,891 kullanıcı

...