0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızım bırden ıshal oldu anlamadım akşam bısey yoktu gece kustu sabah ishal sonrasında kusma olmadı ama ıshal çok ağır probıyotık çinko kullanıyoruz zaten bırsey yemıyor mama bırakmıştık geri mecbur mama aldık elma kraker muz mama bunla beslenıyor ve ılaclar ama hıc fayda yok yola çıkcaz memlekete korkuyorum var mı onerecegınız bırsey 

4 Cevaplar

0 oy
(4,311 puan) tarafından
Zimaks antibiyotik yazdır yada türevi benim kızımda geçen ay olmuştu.Yada yola gitmeden en iyisi hemen Dr. Goturmek

Yanında popisi temizlemek için su mümkünse sicak ,pişik kremi pamuk vs fazlaca almalisin 
-Reklam-
0 oy
(292 puan) tarafından
Canim cok cok dikktli ol korkutmk icin demiyorum ama 2 cocugum ayni anda yakalndi bu salgina sonu cok iyi bitmedi . Hemen acile gidip serum takdir ve hergn takdir 
0 oy
(5,119 puan) tarafından
Doktora göturmelisin salgına yakalanmış olabilir. Bir serum takarlar veya iyi bir ilaç yazar doktor
(5,119 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun, aşisiz cocuklara göre aşı yapanlar daha hafif geçiyor diyorlar
(5,119 puan) tarafından
Aa siz çok ağır atlamissiniz, evet ishal çok önemli vücutta su kaybida çok fazla oluyor
(292 puan) tarafından
Aslinda evet buyukte asi yoktu . Kucukte vrdi ama kucukde adone virus oldu 2sini beraber oldular anlicgn yemeden icmeden kesilip cok su kaybi olunca nobete kadar gtti is yogun bakimda kaldk gun . Ve smdi 2 hafta oldu daha cikali 3 kere daha acile gttik ufacik hastalik belirtisine kosuyorm cok korktm artk
(5,119 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun tekrardan. Biz daha ikisine yakalanmadik umarım da yakalanmayın diye temenni ediyorum. Bizde rota aşısı var. Bizde enfeksiyonda yatmistik kanında vardı 1 gün yattık sabah kadar serum takiliydi çok zor bir süreç anlıyorum sizi.
(292 puan) tarafından
Sizede cok gecmis olsun
0 oy
(361 puan) tarafından
19 aylık kızım daha yeni geçen hafta yakalandı salgına. Kusma olmadı bizde ama su gibi ishal ve ateş oldu. Hiçbir şey yemedi sadece işte sizin gibi meyve mama. Bazen mama bile içmedi reddetti. Su istedi çok. Ama yeterli kalmadı. 2 gün ishal durmadı. Acilin yolunu tuttuk. Serum takıldı. Yüzüne renk geldi biraz şükür. Antibiyotik ve ishal için suda eriyen ilaç verdi. Kullandık geçti şükür. 10 güne kadar uzama süresi varmış bu durumun. Kraker tuzlu şeyler fayda etmiyor. İshal ve kusma var diyorsunuz hiç aksatmayın götürün doktora. Kan değerlerine bakıldı, bir de rota virüs var mı diye baktılar. Şükür temiz çıktı onlarda. Bağırsak enfeksiyonu olmuş. Vücut sıvı kaybedince halsiz düşer bu sefer çocuk

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 498 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 236 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
7 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,878 soru

24,036,581 cevap

328,944 kullanıcı

...