0 oy
444 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (70 puan) tarafından
Arkadaşlar detaylıda beyincik sarkması çıktı. Chiari tip 2 malformasyonu arnold chiari olarak da geçiyormuş. Çok riskli ve ciddi bişey biliyorum. Üzüntüm çok. Ama Allah verdi. Böyle olan çocuklar veya çevrenizde böyle olan hamileler var mı bilginiz varsa paylaşır mısınız 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Brn ilk kez böyle bir şey duydum canım Allah yardımcın olsun 
(70 puan) tarafından
Sağolun Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi bilgim yok canım malesef 
(70 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevap verdiğin için
0 oy
tarafından
Canim ilk defa duydum nasil bir sey bilmiyorum ama anne karninda bazen down sendromlu bile diyolar normal doguyo Rabbim hayirlisini versin uzulme insallah iyi olur her sey
(70 puan) tarafından
Detaylıda kesn artık ama Allah razı olsun üzülüyor insan kıyamıyor evladına
tarafından
Canm ben arastirdim bak bu normal insandada olabiliyor ve tedavisi var sukur cerrahi bi mudahele yapiyolarmis insallah şifa veriri Rabbim senin bebeginede
(70 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Bir bilgim yok canim.. allah yardımcın olsun inşallah..
(70 puan) tarafından
Allah razı olsun cevap verdiğin için
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Ilk.defa boyle birsey duydum Rabbim sifa versin insaAllah cokta boyle seyleee takilma daha dogmadan ablamin kizi icin neler neler dediler son haftasina kadar cok sukur sapasaglam dogdu Rabbime sigin tevekkul.et gerisi artik basimiz gozumuz ustune olsun
(70 puan) tarafından
Petinalojiye yönlendirdi mi. Detaylının yanlış çıkma riski var mı ki
(5,908 puan) tarafından
Valla ablam hastane hastane dolasti Rabbim yuzune guldu cok sukur insaAllah sizde de bir sorun olmaz tum testler yapildi onda
(70 puan) tarafından
Canım kusura bakma soruyorum ama bendeki de bir umut ona ne demişlerdi ki
(5,908 puan) tarafından
Kafasi buyuk down sendromlu spastik ozurlu bir kolu yok dger kolununda parmaklari yok sirtinin bir tarafi kapanmamis aldirmazsan anne karninda ölur dogsada bir hafta yasamaz daha bussuru sey her biri baska birsey soyluodu ama cok sukur cok iyi sadece cok yaramaz 20 cocuga bedel
(70 puan) tarafından
Olsun yaramaz canlarımız onlar sağlıklı olsunda yaramaz olsun
0 oy
tarafından
Canım biri daha sormuş aynı şekilde özelden ulasip o kişiye sormayı dene 2 Aralık'ta paylaşmış görünüyo ama kaç yıl bilmiyom sorulmuş sorulardan bi bak istersen rabbim şifa versin sana bağışlasın inşallah
(70 puan) tarafından
Allah razı olsun sorayım
(70 puan) tarafından
Ama onda galiba bebekte yok kendinde var
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Rabbim sağlık sihat nasip eylesin canım 
(70 puan) tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim
0 oy
(6,920 puan) tarafından

İlk defa duyuyorum cnm Allah yardimcin olsn :(

(70 puan) tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 567 göst.
0 oy
0 cevap 74 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 411 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 365 göst.
24 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,289 soru

24,084,055 cevap

331,368 kullanıcı

...