0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar kaynananiz size değer vermese eltilerinize daha çok değer verse doğum ettiginiz de gelmese evinize geldiğinde eşinizi size doldursa onun evine gider misiniz evi bize 3-4 saatlik uzakta başka şehirde zaten iki küçük çocuk var biri 8 aylık onlarla yolculukta zor bebek dış çıkarma zamanında huysuz ve hasta kaynanamın hak etmediğini düşünüyor ve onun için bu kadar şeye katlanmak istemiyorum ama eşimde gidince seviniyor onu da kırmak istemiyorum ne yapmalıyım sizce kızlar 

3 Cevaplar

+2 oy
(8,399 puan) tarafından
Valla eşim sevinecek diye ben üzülemem o gitmek istiyorsa gitsin benim kaynanam da bana değer vermez gerçi eltime de vermez neyse yani ben altlı üstlü oturmamıza rağmen mecbur kalmadıkça evine gitmiyorum.
(159 puan) tarafından
Benim eltime verir valla defalrca şahit olmuşum görmüşüm ayrımcılığıni gitmesem de eşim huzursuzkukta çıkarıyor ama gerçekten kayananmda hiç hak etmiyor çocuklarla yolculuk çek zaten hastalar
(8,399 puan) tarafından
Sen de bunu güzel bir dille eşine anlatsan olmaz mı canım?
(159 puan) tarafından
Anlamıyor canım aileci olduğu için görmüyor hiç bir haksızlığı maalesef
(8,399 puan) tarafından
Ah bu erkekler bence görüyorlar da görmemezlikten geliyorlar.
(159 puan) tarafından
Doğru dedin canım kör ve ***** değil gormemzlikten geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç umrumda olmaz 80 yaşındaki kadın ne yapsın bana diğerlerine de yapamaz zaten
0 oy
tarafından
Eşinle aranızda bu konudan dolayı sorun çıkmayacak ise ben olsam gitmem. Değer verdikleri gitsin bir zahmet der, evinde otururum.
(159 puan) tarafından
Eşim surat asıyor kızıyor valla canım
tarafından
O zaman eşim için gider, gittiğimde aynı muameleyi kaynanama gösterirsin.(Umursamaz,görmezden gelirim.)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 718 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,502 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Anonimanne (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 860 göst.

Kategoriler

1,477,235 soru

24,180,617 cevap