0 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde (2,848 puan) tarafından

Kızlar dün sanırım hatice 25 haftalık hamile olan ağrım var 10 dk da bi giriyo falan yazmıştı haberi olan var mı napti o arkadaş aklıma takıldı 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Hangi htice kiz ay hormedm hic. İnsllah biseyi yokturn enfejsiyon agrisidir belki. 

(66 puan) tarafından
Bende 20 haftaligim bazen erken doğum yapsam keşke de bebeğine hemen kavussam  diyorum ilk bebeğim olacak doğumdan korkmama rağmen
(2,848 puan) tarafından
Ben 27 haftalıgim zamanında sağ salim gelsin diyorum hayirlisiyla :)
(66 puan) tarafından
+1
Cinsiyeti belli oldu mu
tarafından
Cidden kızlar hiç ses yok hafif kanaması da vardı inşallah kötü birşey olmamıştır Allah korusun ikisinide
(2,848 puan) tarafından
Peri cinsiyetini erkek seninkinin ne cinsiyeti
-Reklam-
0 oy
(4,875 puan) tarafından

O hatice benim sanırım ❤

Canımsın ya teşekkürler düşündüğün için  ilaç kullanmaya başladım ığne yapıldı kendi doktorum olmadığı için pek ilgilenme olmadı ama  sanırım böyle devam ederse doktor 29 haftalarda alabiliriz dedi. İnşallah öyle bir durum olmaz :/ 

tarafından
Noldu canim ya sana baktim sorularinda oyle soru gormedim. Baskasi sandım. Neyin varki? Neden doktor 29haftalik gotururuz diyor bari 32kadar kalsa
(4,875 puan) tarafından
Doktor çocuk duracak gibi değil dedi . Üstelik ilk zamanlardan bu yana tansiyon sorunum var :( bunun etkisi çok Bekleyelim dedi  haftalık kontrole gidecem  her gün tansiyonuma bakılcak
tarafından
canm ayaklarni kaldr yat devamli bebek cok zorlar bukadar erken dogarsa Allah korusun hic bseyi kafaya takma . hastaneye yatrsalardiya seni ya goz altnda tutsalardi wc dsnda kalkma kaynanan vardi gelip baksn bu durumda
(4,875 puan) tarafından
Bulunduğum şehirde  sadece bi tane devlet hastanesi var öyle özel filan yok . Ben özele gittim başka şehire orda kalsam yanımda da kimse olmaz ben çıktım bir kaç gün eşim bakacak sonrası kendi anneme götürcek  .. onun ailesi de kendi ailem de 12 saatlik yoldalar . Zaten doğumum da memlekette istiyordum eğer ki öyle bir durum olursa yanımda tecrübeli insanlar olur çünkü eşim göreve  filan gidiyor evde tek kalamam .. Sağolsun eşim şimdilik her işimi yapıyor.
İnşallah bebiş sürpriz yapıp erken gelmez
tarafından
ins cnm ama sana yolculuk tehlikeli olmazmi doktoruna sor mutlaka uzun bi yol ben saglamken gdemem 12 saat aboo
(4,875 puan) tarafından
Her şehirde  yada 2 -3 saatte bir durup dinlenmek kaydıyla gidebilirsin demişti . Mecburum yapacak bişey yok uçakla da gidemem hem yükseklik korkum var hem tansiyon sebebiyle orda doğururum :D
tarafından
ahahqh sonra haberlere ckarsn ay ins zamaninda gelr annesi
(4,875 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım
tarafından
Canim ayni sorun bendede vardi bol bol dinlen hic bisey yaoma ilaclarini kullan tansiyona dikkat et tuz tüketme bol su ic ins erken gelmez bnm kizimda 30 haftada aliriz dediler daha fazla beklemez erken gelir dediler ama bol istirahat ve ilaclarla 39 haftamda dünleyin normal doğum yaptim kendini hic korkutma allahin izniyle hic bisi olmaz
(2,848 puan) tarafından
Ay kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine bebise :)
tarafından
+1
Sagol canimm :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
3 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 514 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 522 göst.