Gecen sene görmüştüm burda günler öncesinden böreğini baklavasini açanları. Yine açtınız mı. Bizim bayram geleneğinde börek vs yoktur. Et bulgur kuru fasulye ve kayısı hoşafı yapılır. Sabah ezanından sonra et ocağa konulur. Kısmetse benim bayram cuma günü başlayacak yani 2 gün sonra çünkü annemler geliyor . Şimdi bavul vs hazirliyorlardi bişey unutmamaları için. 10 gün kalacaklar. Kardeşim de gelince onunla beraber hem tuzlu hem şekerli kurabiye yapacaz. Süt siparişi verdim haftalar öncesinden sıra aldım süt için arefe günü onu alıp sütlaç yapacam. Ve bir borcam ağlayan kek bir borcam da revani yapacam inseAllah. Bayrama değil de daha çok annemlerin gelmesine seviniyorum . Kimler kavuşacak anne babasına benim gibi.
Cocuklar benden daha heyecanli her gün sabah uyanır uyanmaz anne kaç gün kaldı bebeğimin gelmesine diyorlar. Bu arada bebeğim annem olur. Anneanne demiyorlar bebeğim diyorlar
Açıcam açıcam hazır böreğin paketini , baklavacıdan alınan baklavanın kutusunu açıcam
Böyle gelecek gidecek postlarina seviniyorum birazda huzunleniyorum ne annem var kapısını çalacak nede babam var bayramlar benim için hüzün dolu
Rabbimin izniyle anneme gidicem ama arifeden Gidip bayramın birinci günü akşam dönmek istiyorum eşimle oğlumla doyasıya bir bayram geçirmek istiyorum bakalım nasıl olur neler olur Allah kerim
1,486,348 soru
24,299,971 cevap
344,005 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın