Kızlar ilk sizin ucin kim gelir cocugnuzmu yoksa esinizmi?》
Hangisini daha cok seviyorsunuz ya seveceksiniz》?
Ben her ikisin ayıramam ki ya esimide cok seviyorum oğluşumda daha gelmedi ama onuda cok seviyorum.Ayıramam hic bi zaman esimin annesi cocukken vefat etti. Oğlusuma anne sefkati vererken esimi arka plana atmam asla ❤
Çocuğunuzu mu çok seviyorsunuz yoksa eşinizi mi diye bir soru kesinlikle olamaz. İkisini de çok seviyorum biri canım biri cananım ❤
Tabikide evladim. Eş koca sevgili bunlar herzmn bulunur amaa evlat herzmn bulunmz. Cnm kizima zor ulastm ben neler cektik neler smdi hic bir kuvvet ondan gecmeme sebeb olamaz evlat aski herseyin onune geciyor vala diyorm smdi babasina seni sevmekte neymis bunun sevgisinin askinin yaninda diyorum. Bir kokusuna bir gülüsüne sacinin bir teline dunyayi yakabilirim.
Çocuğum tabi ki koca kim :D
Tabiki kızlarım benim icin
evlat bambaskaaaa onun bana sarlmasni olurumde hicbirseye degsmem
Ikisini de seviyorum ama kızım ve bebişim başkadır her zaman. Eşim de öyle der kızım benim her şeyim onun için dünyayı yakarim diye. :)
İkisi de tâbi ki bir canım bir canımın parçası❣
Kızım daha ağır basar eşimide seviyorum ama bazı huylarından dolayı sevgim azalıyor
Cocuklarimiz bize kurban oldugum Allah imin emaneti, Peygamberimizin dedigi gibi cennet kokulularimiz... Ana olmak zaten insana secim sansi birakmiyor cevaplar belli... Tabii ki kocamda degerlimdir
Eşde kıymetlidir tabi ki hayat arkadaşın ama ben kendimi biliyorum önceliğim her zaman evladım olur sevgide de ilgide de
İkisinide çok seviyorum eşim olmazsa çocuğum olmazdı ikisiniden de vazgeçemem eş bulunur çocuk bulunmaz diyorlar ya eşim gibi bir eş asla bulamam onun için ikiside benim vazgeçilmezim
Rabbim kimseye böyle bir seçim yaptırmasın bence bu soru biraz yanlış olmuş tercih meselesi bile insanı uzuyor
Evlat sevgisi herseyden agir basar ne olursa oldun ilk sirada evladim var her zaman
Bence ikiside ikiside hayatımın anlamı :)
Ben en çok derdim eşim çocuk olunca degisirmi diye burda okuyorum moralim bozuluyor beni cinnet gecirtmezler inşaallah =/ esimde sürekli ilgi isteyen biri şimdiden başladı hersye karismaya napcam bilmiyorum ya off
Tabiki de evlat. :)) Eşimi de seviyorum tabiki. Ama önce evlat gelir herseyden kendinden önce .
Koca bulunur her zaman kız. O çocuk pırt diye olmuyor. 9 ay çile çekiyon ;)))
İkisinden de vazgeçemem eşimin sıcak kalbi oğluşumun masum bakışları beni öldürüyo illa bi seçim yapmak gerekirse kendimden vazgeçmeyi tercih ederim :)
Yerleri farklı ama eşim. Çocuk olmazsa olmaz değildi benim için, oldu çok şükür. Ama hayat arkadaşı olmazsa zor geçer ömür.
Bir video izlemisdim çok katılıyorum o duruma çocuk annesine soruyo anne beni mi yoksa babamı mi diye kadın diyo ki
Sen benim oğlumsun baban elin oğlu :)))
Atma zaten cnm bebegin dogunca goreceksin esinde bebek gibi senden ilgi beklicek 3. gebeligim ama hic bir zaman ne cocuklari ne esimi bir biriyle kiyas yapicak duruma getirmedim esimin yeri ayri cocuklarin yeri apayri zaten
1,487,990 soru
24,323,554 cevap
345,401 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın