0 oy
218 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,576 puan) tarafından
Kızlar diyet yapsam da hep yarıda kalıyor yada kilo veremiyorum diye başa dönüyorm insgrtmda zayıflama çayı kahve bunları görüyorn sürekli acaba gerçekten işe yarıyor mu yada sağlıksız bir ürünler mi kullanan varmı?

5 Cevaplar

0 oy
(7,239 puan) tarafından
Forx5 kahvesinden aldıydım canım onunla düzenli kullanmadığım halde 4 kilo verdiydim şimdi zt medikal ürünler diye bı şey varmış onu almak istiyorum ama oda çok pahalı zaten o kahveyi de onu satan kadından aldıydım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İse yarıyor ama verdiğin kadarını geri alıyorsun onu içmeyi bıraktıktan sonra o yüzden hic girme o işlere canım yediklerine dikkat edersen ve spor yaparsan çokta güzel verirsin emin ol
(2,576 puan) tarafından
İnşallah cnm bnde emin olamadim zaten bi türlü 38 beden de 48 beden oldum :(
tarafından
Dikkat edeceksin canım yoksa başka çare yok o kahveler boş yani alıp kullanmış olarak söylüyorum sana bunları
(2,576 puan) tarafından
Tamam cnm bugünden itibaren daha da dikkatli olcm
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Ben kullandım ama faydasını görmedim birakınca hızla daha çok alıyorsun 
(2,576 puan) tarafından
Pek de ise yaramıyor demk
0 oy
(674 puan) tarafından
Aklı olan ve kendini seven onları içmez valla yemeyi azaltıp sporla desteklenirse çok güzel kilo verilir
(2,576 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
tarafından
Boğazı tutmadan olmuyor kuzum . Evet kilo veriliyor ama kat ve kat kilo alınıyor daha aonra 
(2,576 puan) tarafından
Eyvah iyiki sipariş vermedim teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 281 göst.
28 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 213 göst.
21 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busranne (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.

Kategoriler

1,467,295 soru

24,042,589 cevap

329,194 kullanıcı

...