0 oy
268 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,470 puan) tarafından
Sabah iyiyim akşam olunca bı hapşırık geliyor  grip gibi sürekli akıyor burnum filan ama sabahtan akşama kadar iyiyim birşeyim yok 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Polen alerjisi olabilir mi
(7,470 puan) tarafından
Akşamları oluyor ama sadece böyle mi olur
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Benimde sabah uyanınca oluyor ‍♀️
(7,470 puan) tarafından
Benimde akşam başlıyor ya sinir olmaya başladım hastamiyim diyorum ama sabah yok alerji sanirim
0 oy
(4,683 puan) tarafından
Alerjik olabilir canım akşam camı filan kapatıyorsan havasız kalıyorsa içerisi belki ondan oluyorduR
(7,470 puan) tarafından
Kayserideyim burada öyle hatta şimdi kapattım odaların camını ama oturma odam balkona açılıyor çocuk çıkıyor diye açamıyorum korkuyorum
(4,683 puan) tarafından
Ay Kayseri dedin de görümcemlerde oralı kocası muhtar olacaktı çok uğraştı 3 aydır köydelerdi olmamış çok üzüldüm
(7,470 puan) tarafından
Kimdi acaba kız o kadar çok aday vardı ki mübarek biz alpaslaninkini sectik tabi
(4,683 puan) tarafından
Onlar develiden canım
(7,470 puan) tarafından
Hmm hayırlısı böyleymiş ya
0 oy
(394 puan) tarafından
Aynısı bnde de var gündüz bişey yok akşam hapşırık burun akıntısı sinüzit ağrısı var
(7,470 puan) tarafından
Niye oluyor canım ya hastalık cesidimi alerjik mi acaba
(394 puan) tarafından
Bilmiyorum canim oruçlu yum bide iftara yakın ölüyorum
(7,470 puan) tarafından
Bende çözemedim
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Senelerdir çeken biri olarak söylüyorum alerji. Hap verdi doktor bana mevsim geçişlerinde kullan diye. Burun spreyi falan kullanıyorum arada çok zorlarsa.
(7,470 puan) tarafından
Gerçekten mi çok fenayım şuan yine şarıl şarıl akmaya başladı sabah kalkıyorum biraz tıkanık filan sonra geçiyor akşam bu saatlerde yine aynı bide bizim kuslarimiz var şimdiye kadar olmayipta şimdi kuştan alerji olabilirmi
(2,140 puan) tarafından
Aaa evet olabilir tabii
(7,470 puan) tarafından
Alerji olduğuna eminim uyuyamadım gözüm akmaya başladı tüm netten baktım sarımsak soğan yoğurt iyi geliyormuş sarımsak yoğurt yedim ve şuan akıntı durdu şaka gibi
(2,140 puan) tarafından
Ayy evet ya bazen uyurken öksürükle uyanıyorum bazen uykudan gözyaşım akarak uyanıyorum. Burnum desen yaz kış tikalı. Bazen nefes darlığım oluyor. Ayy çok zor. Ama mutlaka doktora git
(7,470 puan) tarafından
Kız sarımsak nasıl kesti hayret edersin peçete yetiştiremiyordum kesin alerji bu burnumda açıldı gözümün akintisida durdu bı anda
(2,140 puan) tarafından
Ben de deneyeyim bir daha olursa ilk defa duydum
(7,470 puan) tarafından
Bende netten baktım canım biraz önce çok kötüydüm azalttı baya tere de iyi geliyormuş onu daha öncede duymuştum yarında gidip tere alicam kendime
(2,140 puan) tarafından
Ben de denerim bacım sağ ol
0 oy
(8,878 puan) tarafından
Alerji galiba kız bahar alerjisi falandir havalarda ısındı ya
(7,470 puan) tarafından
Emoş çok fenayım şuan gözüm burnum birbirine karıştı ya bide bizim kuslarimiz var sonradan ona alerji olur mu ki
(8,878 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki canım ya. Anlattığına göre bahar alerjisi gibi ama geçer inşallah
(7,470 puan) tarafından
Sabah kalkıyorum geçmiş akşam saatlerinde fenayım resmen umarım geçer ya
(7,470 puan) tarafından
Senin nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat nasıl kız :) benim herif bu ara çok tutturuyo ama ben hiç istemiyorum bakalım nereye kadar giderse

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 920 göst.
17 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde _Mimoza_ (2,803 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 485 göst.
7 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
15 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Akgül Başol (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 686 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,296 soru

24,109,487 cevap

332,886 kullanıcı

...