Kızlar kızım 2 yaşına girecek nisanda. Doğduğundan beri salliyorm. İnanın artk ayaklarımda derman kalmadı. Bi dün uykusu geldiği için uyudu kendi kendine onun dışında hep salliyorm. Şimdi ikinciye hamileym. Onu tövbe sallamam. Zaten ayaklarımda sallayacak derman da yok. Bazen yürümeye bile halim kalmıyor 1 2 aya baza alıp kendisi odasında uyumaya başlayacak.. istiyorum ki gitsn kendi yatsn yatağına uyusun.. tabj bi de emzigi bıraksn. Arkadaşmn kızı 4 yaşına girecek geçenlerde ses yapma uyucam diyor Arkadaşma.. 4 aylıkken odasını ayirmis ve hiç sallamamis. Atmis yatağa uyumus... sanki o günler bana hayal gibi geliyor ikinci olursa ben nasl yetiscem ikisine benm gibi bu durumdan muzdarip olupta sallamayi birakan anneler nasıl bıraktınz.?
Ben 3 ünüde hiç sallamadan büyüttüm şimdi hepsi kendi uyuyor artık sallamak beyni yoruyor ve çocuk sallamaktan dolayı direk olarak uyku moduna geçiyor yazık günah kızlar ayakta sallamayın artık yanına yatın sütünü verin yada yemeğini yedirip yatırın o uyur ama uyur numarası yapacaksınız biraz huysuz olabilir ağlar falan bunlara takmayın eğer kıyamayıp devan etmezseniz olan size olur
Yanına uzanıp uyuyarak
1,493,205 soru
24,398,071 cevap
349,914 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın