Kızlar çocukların bayramlıklarını hep ben internetten aldım ve bilirsiniz küçük düz kapalı poşetlerde geliyo kargo poşetini atıp o poşetlerle bir yere koydum ama eşimde hepsi tamamlanınca çıkart yıka ütüle katla valize koy diyo küçük bir valize yerleştiricez kayınvalıdemde kalıcagımız için sürekli gezicegimiz için ama annemde yeni oldugu belli olsun diye bizimkileri hep etiketiyle yıkamadan giydirirdi bize hatta babanemde etiketlerden fiyatlarına bakardı gizlicene ajbdjs
Genelde köydeki eşimin akrabaları hepimiz toplanır sabah bayram kahvaltısında birlikte oluruz kahvaltıdan sonra herkes etiketlerini oraya buraya bırakır gösteri yapar gibi bir garip neyse ben yıkamadan giydirirsem tenleri hasas ya bir kızarıklık yapar mı ve yaptıkları çok garip biliyorum hatta eşimin amcasının karısı etıketını bile sokmez cocugunu kucaklayanlar sokerler ahhshs siz ne yapıyorsunuz yeni diye başkalarının gözüne de sokmsk istemiyorum ama yıkansa eski giynniş gibimi durarlar annemde yeni kokusu olur kıyafetin o gider demişti
Kendime dert ararken bacım temiz giydir leş gibi yerlerde geziyor o çamaşırlar
Artık şaşırmam derken her gün daha fqzla şaşırıyorum
Hayatımda görgüsüzluk duydum gördüm bunun alası olamaz galiba sizin akrabalar dağdan mi inmiş dünyada yaşamiyormu daha neler duyacaz amann
1,493,351 soru
24,400,048 cevap
350,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın