Kızlar kızım Nisan 13 ünde 2 yaşına girecek. Bende kan verdm bugün hamile olduğumu öğrendim. Nasipse Kasıma geliyor doğum.. aralarında tam 2 yaş 7 ay olacak.. Allahim isteyen herkese nasip etsn inşallah.. ağustos ta 30 yaşına gircem..eşim de 13 nisanda 31 yaşına girecek. Bu arada kızım babasının doğum gününde doğdu tamamen tesadüf normal doğum yaptm ) bizde yasımız geçiyor diye 2.yi istiyodk zaten 3 aydr. Şükür Rabbim nasip etti.. kızım ayakta sallanarak uyuyor emzik emiyor ve çişi de öğrenmedi henüz. Emzik ile ayakta sallama beni çok yoruyor. Şu hastalığı tam duzelsn kendine gelsin emzigi bıraktırcam. 1 2 ayada yatak alcaz odasını ayircam.. zaten doğum yaptiktan sonra muhtemelen 1 2 ay kaynanamgilde kalirm.. kızımda da 2 ay kalmistm. Gayette rahattm. Yine orda kalirm. Yaş farkı biraz az olacağı için aslında korkmuyo da değilim.. kıskanır mı vurur mu.. simsi bide vurma huyu var.. oda yeni yeni ogrendi vurmayi.. nasıl.olur hiç bilmiyorum.. sizler zorlaniyo musnz..ya da en çok nede zorlanıyorsnz..?
Benim iki kız arası 1 yaş 10 ay vardı. İllaki zorlanacaksınız ama herşey geçiyor merak etme
Doğumdan önce emzik bıraktırdım
Sonra ayakta sallama yı bıraktım
8 aylık hamileydim tuvalet eğitimi verdim çok zorlandım ama senin ki daha büyük çabuk öğrenir.
Doğunca kıskançlık olmadı hiç kardeşine vurmadı hep sevdi korudu.
İnşallah sende zorlanmazsın. Hayırlı olsun bu arada
1,488,309 soru
24,328,283 cevap
345,580 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın