Az önce ki postta açtığım konuyu eşimle mesajda konuştum kızlar oda ne dese bana niye söylüyorsun bu kadar derdimin arasında derdi de (Yeni bi araba alicak kuzeniyle o) bende dedim kocam değil misin seninle sıkıntı mı paylasmicam da kiminle paylasicam başta güzel anlaşıyodunuz şimdi noldu Annem sana kaynanalik yapmiyor ki diyo dedim sen varken kimse bişey demiyor sen yokken herkes konuşuyor imkanım yok param yok diyo bana iş teklifi gelmişti eşime adamın hayvlarina bakicak adam evde veriyor durmak için oraya gidelim artık ben kocamla tek olmak istiyorum dedim gitmem yapmam diyo en son mesajımda da bu evde hiç huzurum yok durasim gelmiyor burda en kötü kadın sığınma evine gidicem dedim hala cevap aticak
Şikayet etme canım eşin kendi görsün ben eşimin ailesi hakkında yorum yapmam kendi gördü her şeyi şimdi kendisi diyor ben de bana anlatma diyorum zaten uzaklar bana zararları da yok faydaları da ilk başta diyordum çok tartışıyorduk(benden kaynaklı) eşim öyle aileme şunu dedin bunu dedin demezdi ama üzülürdü şimdi ben bir şey demiyorum o görüyor beni onlarla aynı ortama bile sokmak istemiyor
Benimkide öyle eşim varken melek herşeyi yapar düşün bana iş bile yaptırmaz eşim gidince kadına bişey oluyo oturduğu yerden kalkmıyo değişik iş imkânın varsa git bence hem paran olur hemde kafan rahat olur milletin lafı ile sözü ile uğraşıp duracağına
Bizde de tam tersi eşim ailesini bana kötüler genelde ben yatıştırırım onlar senin ailen öyle konuşma diye
Bende 4 sene birlikte oturdum kocam eltim kaynana kayınbaba hepsinin hakkından kendim geldim gittim kendi annemi babamı aradım bunlar benm canımı sıkıyor diye geldi onlar konuştu hep hiç ezdirmedim kendimi kocamla kötü olsam da haklıydım çünkü şimdi 2 senedir kendi evimdeyim eşimle yüksek sesle bile konuşmadık şimdi oda herşeyin farkında bana senin anneni çok seviyorum der bende ben seninkini hiç sevmiyorum derim gıcık der bana biliyor şimdi haklıyı haksızı ama birlikteyken gözü kimseyi görmezdi annesi hep haklıydı eltimi bile bana savunurdu sabret sende canım .
erkekler annelernin ailesinin sikayet edlmesni hic sevmiyolar
Erjeklerin geneli ayni asla toz konduramazlar analarina danlarina .. ama senin ailene hep bi bisey demeye haklari var
1,487,297 soru
24,314,153 cevap
344,920 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın