0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 10 aylık avize ve ışıklara çok meraklı sürekli inceler bide lambaya kızmayı öğrendi parmak sallayıp duruyor  acaba bu kadar çok bakması incelemesi normal mi ben 8 aylıkken nöroloji doktoruna ve çocuk doktoruna sormuştum normal hatta biz özellikle sarı ışığa bakmaları istiyoruz beyin gelişimleri için demişti ama şuan 10 aylık oldu hala devam ediyor özellikle kızmayı öğrendiğinden beri sürekli ona bağırıp parmak sallıyor 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim çocuklarım da bakardı yaa sorun yok anlamlandırmaya çalışıyor dur
tarafından
Sen çok seyapiyosan ışığı kapat uyut bı mudddt sona unutur zaten
(179 puan) tarafından
Ya zaten bırakmıştı babam lambaya kızmayı öğretmiş şimdi bakıp kızıyor
tarafından
Unutur canım aklını başka yöne dağıt hrmen unutur
(179 puan) tarafından
Biz de o kızdıkça tepki veriyoruz onunla beraber kızıp gülüyoruz daha çok hışuna gidiyor sanırım biz kesersek ı da keser o zaman
(179 puan) tarafından
Tamam canım benim çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Niye kızıyor ki ya o anını görmek isterdim normal mi değil mi bilmiyorum ama bana çok sevimli geldi ya :) 
(179 puan) tarafından
Bi ara babam lambaya yaklaştırdı o da korktu sonra lambaya kızıp parmak salladı babam kızımı korkutma diye o zamandan öğrenmiş şimdi lambaya bağırıp parmak sallıyor :) hatta babamı görünce direk lambaya bakıyor kızsın diye
(762 puan) tarafından
Yaa adam da toplamaya çalışıyor yanına hıı :)) Göstereceğim sana gününü der gibi ya yiyesim geldi :))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
8 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 516 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ocakk (311 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 975 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,595 soru

24,087,761 cevap

331,595 kullanıcı

...