0 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hayırlı günler. 32 haftalık doğan 7 aylık kız bebeğim var. Bu dönemde sizin bebekleriniz neler yapıyor? Gelişim açısından neler yapmalılar?

3 Cevaplar

0 oy
(7,138 puan) tarafından
Benim kızım da 7 aylık yürütçle yürüyebiliyor çevresindeki insanları tanıyor mesela babasını amcasını bide annanesini görünce tekmeler atıyor kollarını açıyor. Henüz emekleyemiyor ama kuzenim  de benden 10 gün önce doğum yaptı onun bebeği baya emekliyor şuan bizimki yüz üstü bırakınca ağlıyor. Bide iki dişi çıktı şimdilik
tarafından
Biz yürüteç kullanmıyoruz. Benim kızımda öyle yüz üstü yatmayı doğdu doğalı bir türlü sevemedi. Rabbim sağlıklı ömürler nasip eylesin teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,978 puan) tarafından

Kızım 7 ay 2 günlük 7700 g 2920 doğmuştu oyuncaklarla oynuyor birbirine vuruyor sağdan alıp sola koyuyor çok güzel yiyor onları :D  emeklemesi daha yok yarım dönüyor daha tam dönmeyi yapamadı ben destekliyorum arada öğrensin artık diye bide anne baba nam nam ham ham eee eee diyor 

tarafından
Evet her şeyi yeme aşamasında benim kız da :) Rabbim sağlıklı ömürler nasip eylesin
0 oy
tarafından
39 haftada doğdu. 2.950 şu an 7.700 falan. Aşırı derecede bağırıyor. Gel gel yapıyor,memm diyor sarılıyor,saldırıyor saç çekme yüz yolma vs. Oturuyor dönüyor. Oyuncakların birini alıp birini bırakıyor. Bir hafta sonra 7 aylık olacak
tarafından
Benim kız daha desteksiz oturamiyor. Baya hareketli o zaman kızınız. Rabbim sağlıklı ömürler nasip eylesin
tarafından
Oturmak dönmek bunlar her bebekte farklı gelişir canım. Ama evet aşırı derecede hareketli maşallahı var beni çok yoruyor şu anda babasıyla oynuyorlar uzandım yoksa ölüvercem sanki :)) amin canım hepimizinkine

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 140 göst.
8 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu