0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
 iliskiyi kadin mi yonetir? 

iliskinin seyri kadinin yaptiklarinin sonucu mudur

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
hayır tabii ki tek başına bir ilişki yaşamıyoruz. kadının yeri neyse erkeğin de odur. 

ilişkiyi sadece 1 kişi yönetiyorsa o sağlıklı bir ilişki değildir. koskoca insanlarız kimseyi yönetmemeliyiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayir tabiki iki taraflidir hersey tüm sorumluluk kadına yuklenemez yara erkeğe yuklenemez
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Yooo ne alaka nerden kapıldın bu fikre
0 oy
(231 puan) tarafından
Bence degil ne alaka ya iliski iki kisilik yasaniyorsa iki kisinin yaptiklarinin sonucu olur iliskide 
0 oy
(6,878 puan) tarafından
Karsilikli iliski yürur iki farkli karakter de insan ayni evde yasiyor ve birbirinin fikirlerini onemsemiyorsa orda sorun vardi kendi fikirleri olsun diye zorluyorsa illa bir taraf mutsuz olur o yuzden ortak noktayi bulmak lazım karsilikli oturup konusmak lazım benim dedigim olucak demek iliskiyi zedeler
0 oy
tarafından
Hayır karşılıklı bir şekilde devam eder. 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ben böyle düşünmüyorum herşey karşılıklıdır 
0 oy
(2,008 puan) tarafından
Kız bak önceden de dedim bu adam ve ailesi sana psikolojik şiddet uyguluyor. Pskolojin bozulmuş senin onlarla kala kala . Postların hep bu şekilde. Ayrı eve çıkmayı kabul etmiyor mu eşin bu şekilde inan ömür geçmez ya
0 oy
(22,689 puan) tarafından
Degildir. Herşey karsiliklidir. 
0 oy
(610 puan) tarafından
Dediğin şeyi çok iyi anladım bizim evde de var o algı ama ben çok gülüyorum niye diyceksin diyorlar ki evliigi kadın yürütür kadın yönetir kadın ayakta tutar kendince hani eşinle olan kavgamız gürültümüz bundan kaynaklanıyor Muş tamam diyorum ben yöneteyim bu seferde yok bizim oğlumuz köle mi ebeninizin *** diycem olmayacak
0 oy
(4,897 puan) tarafından
Bir ilişkide yöneten ve yönetilen taraf varsa o ilişkide büyük sorun vardır. Ve yaşanan durumlar genelde iki tarafın da sorumluluğudur. 
0 oy
tarafından
guncellllllllllll
0 oy
(420 puan) tarafından
İliiki iki kişiliktir 

Ama bazı şeyleri tölere edersek sürekli sıkıntı sonuçlar doğurur 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
12 cevap 483 göst.