0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
cok kirginim ne yapmaliyim gonlumu almasini saglayabilir miyim kendimi nasil toparlarim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyleleri gönül almaz dahada kırar hep fedakar oldugumjz için kaybediyoz benim eşim dahil kim eşini kiriyosa Allah bildiği gibi yapsın 
tarafından
Özel değilse sorun nedir
tarafından
biz kayinvalidemgille yasiyoruz sorun şu ki kpeder her zaman benden sikayet eder kocam eskiden beni de dinler orta yolu bulurdu bana kizmazdi buyukleri idare ederdik. ama simdi kpederin lafiyla gelip bana kiziyor küsüyor. en son soyledigi laflar canimi cok acitti bosanma raddesine geldim babama gotur dedim goturmedi sustu. sonra 5 gun konusmadi benimle.
tarafından
dunden beri hicbir sey yokmus gibi davraniyor normal hayatina devam ediyo ama ben paramparcayim bilmiyo
(1,980 puan) tarafından
Burda esas sorun aslında birlik yaşamak ya inşallah ayrı eve çıkarsınız canım
tarafından
Canım bence sende görmezden gel onu muhatap olma bak arkadaş yazmış birlik yaşamak sorun diye. Elbette sorun bencede ayrı eve cikin yada sen aileni ara biraz burnu surtulsun bosan demiyorum demekte haddime değil ama bazen burnunu sürtmek lazim
-Reklam-
0 oy
(3,991 puan) tarafından
Aynısını bende yaparım

Öyle bir susarım ki

Yokmuş gibi davranırım

Kendi bile şaşırıyor

Arada aynaya bakar gerçekten evde miyim yada yokmuyum diye

En son kendi gelir

Sende az tut kendini

Boşver kaldırma totosunu
tarafından
5 gun küs kaldik dokunmadik birbirimize sonra yatakta geldi hic kalbimi kirmamis gibi davraniyor simdi ama benim icim aciyor her seyi daha da mahfetmeyeyim diye susuyorum su an ama bisey yapmam lazim ne yapacagimi bilmiyorum
0 oy
tarafından
yok mu bi fikri olan
0 oy
(423 puan) tarafından
Onu kaale alma kendi halinde takıl evde o yokmuş gibi davran kırıldığını anlasın konuşma özür dileyene kadar

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,966 göst.
17 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde EvlatAşkı (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,490 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 311 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 169 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,506 soru

24,086,756 cevap

331,540 kullanıcı

...