0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından
Ben 62 kiloyla başladım hamileliğe şu anda 23 haftalık oldum 69 kilo olmuşum dün öğrendim çok almışım  sağlık ocağındaki normal dedi ama şimdi öyleyse doğuma kadar nasıl olur hiç bilmiyorum sizce normalmi yoksa yemegime dahada mi dikkat etmeliyim  cokmu kilom

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağlıklı besleniyorsan bişey olmaz. Abur cubur tatlı kesebilirsin
tarafından
Bol su içmen gerekir. Şu en önemli şey ben 5 lt içiyordum neredeyse :))
(5,414 puan) tarafından
Hamilelere dinde kolaylık tanınmış. Sonra kazasını tutabilirsin. Şimdi bebeği neden aç bırakıyorsun ki?
(175 puan) tarafından
Bilmiyorum ya inanki burdaki  komşular insanlar diyorlar biz tutuyorduk bişi olmamış bahane arıyorsunuz tutmamak için falan diyorlar bende tutmaya çalışıyorum akşam ezanina yakin ağlıyorum açlıktan resmen  :((
(5,414 puan) tarafından
Ay saçmalık ya. Başka birşey değil. Siz elalemi bu kadar dinlerseniz çocuktan sonra yanarsınız. Allah korusun çocuğa birşey olsa gelişimi dursa, hesabını verecek mi komşularınız. Bana mı sordun tutmasaydın diyecek. Kazasını tutan çok arkadaş var burda
(175 puan) tarafından
Haklısıniz bebeğime zarar veriyorum çocuklarım da var 2 tane sabah okula gidiyoruz sonra gidip getiriyorum ev işidir çok zorlanıyorum tutmicam artık   bugün tutamadım zaten   kaza yapacam artık
-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından
Bende 7 kilo aldım 21 haftayım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 370 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy