0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar o posttan sonra bebegim hapsurmaya ve oksurmeye basladi.Burnunu temizledim ama hala hiriltilı. Bugun banyo yaptirdim ama hemen giysirdim usutmedgime eminim. 2 gun once de arkdsin kizi hastaydi o geldi yanina bir kac defa ondan midir acaba? Elimde buhar var versem sorun olur mu ki

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yarın bi sağlık ocağına sorda öyle ver ne olur ne olmaz bişey demek doğru olmaz belki çok geçmiş olsun 

-Reklam-
0 oy
(58 puan) tarafından
Buhar ilacının adı ne canm , ronkotol mu cortair mi?
tarafından
Budecort canim
(58 puan) tarafından
Budecort olmaz canm o iltihap giderici yani antibiyotik sınıfında ronkotol olsa iyi olurdu i nefes acıcı bronş genisletici sınıfında,  bunu doktora sormadan verme ciğerleri yorulmasın bebisin
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Canım daha önce yoksa böyle bi durum  hastalık bulaşmış olabilir
tarafından
Simdi bir anda oldu. Normlde bulassa en gec 1 saat icnde bulasmis oluyor
(9,647 puan) tarafından
Enfeksiyon başkasından bulaştığında genelde 2 3 gün sonra gösterir kendini dışarıdan usutmeyle olsa hemen başlar ama bulaştıysa 2 3 güne gösteriyor
0 oy
tarafından
Salgın bu aralar ondan bulaşmış olabilir usutmuste olabilir buhar verme rastgele doktora götürmeden.

Postunu yeni gördüm hemen atara geçmeyin herkes istediğini cevaplar.. 
(1,372 puan) tarafından
Hemşo birilerine takılmadan, sinirlerini zıplatmadan git yat :))))
tarafından
Koca evde yok gececi kız uyuyor benim uykum yok :D
0 oy
(2,104 puan) tarafından
 Buharı kendi kafana gore verme yavrum. Ama şöyle birşey yap. Zeytinyağ ile karabiberi kızdır ılidiktan sonra gogusune ve sırtına sür kapat. Ama ara ara kontrol et alerji yapıyor mu yapmıyor mu diye. Yapmazsa sürekli yenile. Ciğerlerine inmesini engeller hiriltiyi öksürüğü geçirir allahın izniyle 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Öncelikle dr a götür 5 dk.bile durduysa kapmıştır.cocuktan yani hasta çocukla ne diye gelirki insan cidden kızıyorum böyle şeylere be  canım 
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Enfeksiyon bulaşmış olabilir geçmiş olsun canım..  benim oğlumda alerjik bir çocuk ve bende hemen az bi burun akıntısı olsa hava yapıyorum sende başla bence havaya ciğerlere inmeden kötülemeden toparlarsın inşallah..  geçmiş olsun
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah yavruna 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
1 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (1,813 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,468,644 soru

24,061,593 cevap

330,163 kullanıcı

...