0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından
Kızlar ben 10 haftalık hamileyim ve canım ne görse istiyor. Böyle asermek gibi değil dolu dolu istemiyorum ama olsa da yerim kafasındayım. Bu durum asermek oluyor mu yada ben mi öyle hissediyorum anlamadım ?? İlk gebeliğim çevremde görüyorum aseren insanları ama ben onlar gibi olamıyorum ve herkes de canın ne isterse ye bebeğe zararlı olur diyor erkeği de kızı da söylüyor bunu. Kafam çok karıştı biraz yardımcı biraz destek olur musunuz acaba ?? 

1 cevap

0 oy
tarafından
Kim ne derse desin insan yiyemecegi kadar gerçekten hamilelik te yiyor ben şimdi sana söylemeyeyim ama neler neler yedim normal hayatımda yiyemecgım kadar bir bilsen çok normal bunlar 
(122 puan) tarafından
Yemiyorum diye yanlış mı yapıyorum acaba ?? İnternetten dolayı yanlışlıkla aynı soruyu bir daha paylaştım :D mesela canım cips istiyor zararlı diye yemiyorum kola istiyor zararlı diye yemiyorum veya çok özür dilerim kebap tarzı şeyler istiyorum sırf masraf olmasın diye yemiyorum. Yanlış mı yapıyorum vallahi bilmiyorum bebeğime üzülüyorum zaten kendim sürekli stresli ve üzgün biriyim
tarafından
Cips kola tabii ki yiyip içme ama 1 2 tane alsan cipsten birşey olmaz yani ama kola zaten zararlı bu konularda iyi yapıyorsun ama kebap et cekıyorsa da ye canım saçmalama :D
(122 puan) tarafından
Cips kola hastasıyım normalde insanlar nasıl sigaraya falan bağımlı oluyorsa bende öyleydim ve 10 haftadır sadece ilk defa dün cips yedim ve o da dediğin gibi 2 3 tane ancaydı kola desen 1 yudum aldım millet oruçta sigarayı suyu yemeği arar bende gebelikte cips ve kolayı arıyorum :D
tarafından
Bende öyleydim ya peynirli cips yemek isterdim :D oluyor o zamanlar :D
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 479 göst.
0 oy
12 cevap 484 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde 2801 (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,036 göst.
0 oy