0 oy
639 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar üst kattaki dengesizler aşırı gürültü yapıyor çocuklari at koşturuyor uyardım nazikçe asla kötü konuşmadım anasının kızı bana saldırmaya calıştı anası tuttu kapıyı kapattı ben şok oldum sizce ne yapmam gerekiyor? Bu arada saldırmaya çalışanda anasının üstünde oturuyo iki çocukla polise mi şikayet etmeliyim benim bebeğim var çok sıçrıyor gürültüde kaldıki olmasa bile kimsenin kimseyi rahatsı etmeye hakkı yokkkk

8 Cevaplar

+1 oy
(122 puan) tarafından
Yöneticiye söyle devam ederlerse polise şikayet edersin
-Reklam-
0 oy
(15,548 puan) tarafından
Büyük mü çocukları 
(14 puan) tarafından
Yok 9 10 herhalde
(15,548 puan) tarafından
Büyüklerimi dur otursan anlarlar
0 oy
tarafından
Yönetici yok mu 
(14 puan) tarafından
Vardır herhalde
(14 puan) tarafından
Vardır
tarafından
Ona söyleyin o zaman
(14 puan) tarafından
Bakalım onuda deniycm
0 oy
(6,155 puan) tarafından
12 den snr oluyorsa şikayet  et öncesi  çocuk dinlemiyo olabilir  hiperaktiv  cocuk olabilir zor durum binamızda  var en üstte ama altındaki komsu  diyo cok rahatsiz  edici durum kadin  demis ama cocuk cok hareketli  durmuyor  kabul ettiler sese alıştık diyo allah dan üstümüzde  yakın arkadaşım  var oglumla aynı yaş sesiz sakın  cok sesi gelmez 
(14 puan) tarafından
Ya cnm olabilir ben ztn uzatmadan inecektir o kız saldırınca birden şok geçirdim
0 oy
(3,338 puan) tarafından
Al bendende o kadar ya biktim 9 11 yas 2 oglu var kadinin ev bungalov ev zaten ses kosturma oldugu gibi asada biktim artik kac oldu uyardigim gene ayni gene ayni beygir gibiler
0 oy
(6,971 puan) tarafından
Kimsenin  kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok   sadece bebeğe birşey diyemezsin  onun dışında uyardigin3 halde yine yapıyorlarsa  yönetici varsa  şikayet et
0 oy
(6,619 puan) tarafından
Bende yıllar sonra  ev almıştım aynı binadan üç erkek kardeş anneleri bide köylüleri de ev almış evin her yeri ses içindeydi ayakkabıları benim kapı önünde kaç kez uyardık sonra birgün eşim bizim evin içinde onlara bağırmaya başladı yeter artık ne görgü sizsiniz diye sülalece kapımıza dayandılar polis çağırdım hemen anneleri beni sabah işe giderken seni merdivenlerden içecek diye tehdit falan ettiler altı ay zor oturdum hemen sattım evi çok ağladım Allah'a havale ettim onları okadar borç kredi çektim eşyalar aldım hepsi ziyan olmuştu sonra duydum beter olmuş lar  küsmüş hepsi birbiriyle benimde iki çocuğum var sesleri bile çıkmaz şimdi iyiyiz şükür
0 oy
tarafından
Bi tanede bende var alt katta gece tamir yapıooğlu. kapıcı dairesi şikayet ettik diye bizle ugrasıyo kadın. Numaramı komşudan almış arama dedi eşim bu seferde kendi annesine arattı eşim bu kez yeter aramayın  eşimi dedi. İnşallah kurtulurum bu manyak dan 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,109 soru

24,067,906 cevap

330,475 kullanıcı

...