Kızlaaaarr hadi bebeğiniz yada bebeklerinizin babasıyla nasıl tanışıp evlendiniz anlatın da bilelim. önce ben başlayayım şöyle ki biz bir grupta tanıştık bana bacım derdi bende ona abi derdim öyle böyle birbirimizi sevdiğimizi anladık ama ben korkuyordum bir ilişkiye başlamaktan o yüzden onun bana karşı olan duygularını bilmiyor muşum gibi yaptım abi demeye devam ettim o da kafayı yerdi senden başka herkes bana abi dedin ama sen hariç derdi ( bu arada abi dediğime bakmayın aramızda 1,5 yaş var ) neyse sonra bir kızın ona yürüdüğünü fark ettim yardım isteme bahanesi ile onunla sohbet ediyordu bende sinirlendim ikisine bağırdım saçma sapan şeyler sormayın diye neyse ikimiz baya atıştik yani eşimle sonra yanlız kaldık grubta bana neden öyle yaptın dedi bende istemsizce kıskandım dedim onunda eli ayağına dolandı bu ne demek oluyor gelecek için bir işaret mi falan dedi bende bakalım hayırlısı dedim öyle böyle uzaktan iki yıl boyunca birbirimizi görmeden yazistik ettik sevdik aşık olduk sonra ailelere bildirdik öncesinde gizlice bir kere buluştuk ama ne o benim elimi nede ben onun elini hiç tutmadım ilk temas üçüncü yıl dini nikâhtan sonra oldu hayatımızın en güzel aniydi şimdi ise bebişimizi taşıyorum karnımda sağ salim alırız inşallah bebişimizi kucağımıza tabi tüm anneler amin amin amin.UZUN OLDU AF OLA )
hiç ikimizde anlamiyoruz halada nasıl tanistigmizi desemsosyal şebeke üzerinden ama ayni koyde yaşiyorduk. Ama nasıl nerden basladı çok karmaşık oldu olay hahahahah gerçekden biri bize boyle soru sorsa net cevaplayamacak kadar karmaşık
Kızzzz bu saatte kim okusun bu kadar uzun yazıyı üşenmemiş yazmışsın bir de ayyy ben de üşendim yazmaya. Görücü usulü deyip çıkayım işin içinden
Okumadim askm musait zamanda okuycam kb
Kuaforlukte calisiyordm cok isdeyenim oluyirdu hepsini reddedtim bi esimi reddetmedim agzin dilin baglair susarsin siz nasil uygun gorurseniz oyle olsun dedim 2. Ayda sozlendim 3 ayda nisan 4 ayda dugun yaptik jet hiziyla
1,493,347 soru
24,400,022 cevap
350,054 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın