0 oy
454 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (99 puan) tarafından
Kızlar bugün olanları anlatmak istedim sadece içimi dökmek içinn

Öncelikle kaynanam bi akrabamiz bebegini düşürdü sürekli onu anlatiyor her yerde neden anlattigina anlam veremiyorum 

2. Olarakta eşimin yengesi bugun oraya gttik eşim şaka olarak ortaya dediki ben karımı sakallarimla kandirdim sakalim uzun oldugu icin beni sevdi falan dedi 

Ordan yengesi dediki ayşe beğenmedi ama ayşe kim dediler yengeside eskiden bi kız istemiştik o ayşe dedi ama ben duymazdan geldim. Sonra eve gidelm artk kalkalm dedi eşim benimde eşarpimin ignesi ckmisti onu takaym derken biraz daha oturdum sen gelmiyosan gelme burda kal dedi eşim bende kalktm gittim hemen eşim hep böyle yPar gttgmz yerlerde gelme kal der 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saka yapıyordur canım.  Benim eşimde der bazen öyle.  
(99 puan) tarafından
Dokunuyor bana dedim oysaki yapma diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sor ögren sorgula yargıla tepki ver herşeyi izleme öylece 
(99 puan) tarafından
Kaynanam da vardi yanimizda ayşe konusu acilinca onlarda ses etmedi bende gecms hakkinda konuşmayi sevmem
tarafından
Sen susturmadıkça konuşacaklar ezdirme kendini
(99 puan) tarafından
Benlik bişey yoktu canim eşimle alakali onun geçmişi sonucta
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Birincisi yengenin yaptigi hic hos degilll olan olmus ne diye anlatiyor

Ikinciside esin neden gelme orda kal diyorr 
(99 puan) tarafından
Eşim her ortamda böyledir gelme der şaka yapyorum diyor ama kaçinci şaka
(5,514 puan) tarafından
Hic hos bi saka degil hem hosuna gitmedigi bir sakayi ne diye diretip yapiyor kii
(99 puan) tarafından
Dedim kac kez baktim dinlemiyor bende surat yapyorum
0 oy
(163,300 puan) tarafından
Esin saka yapmistir belki huyu oyledir ama eltinin yaptigi igrenc bisi esinin sakasini eltin ciddi algilayip anlatada bilir 
(99 puan) tarafından
Eltim degldi canm yengesi dayisinin eşi eltiminde ondan kalir yani yok tabikide
(163,300 puan) tarafından
Haaa esimin yengesi yazinca eltin sandim
(99 puan) tarafından
Dayisinin eşi canim bide benimle esimin arasini o yapmişti gorucu usulu evlendik biz
0 oy
tarafından
Benim eltimde benzer bişey yapmıştı. Ben eşimin burnundan getirdim , beni bir daha yengenle muhattap etme asla görüşmem dedim. Eşimde yengesinin burnundan getirmiş. Sana öyle bişey soran mı oldu sen ne diye benim geçmişimi karıştırıyorsun benim eşimi huzursuz ediyorsun diye. Yengesi o günden beri ağzını bile açamaz bana karşı. Eltini sen uyarma eşin söylesin bence birdaha ağzını açamaz sana karşı. Eşinin espirilerinden rahatsız oluyorsan uyar bence.
(99 puan) tarafından
Haklisin canm ama ben yengesi hakkinda agzimi acamam acsam.suclu ben oluyorum 8 aylk evlyz eltim canimi çok skti eşime söylüyodum hep. Sen abartiyosun deyip susturur beni
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Aman boş ver Cnm seni sınır etmemiz

Cin diyordur 2. Adresinin o sizi ne kırıyorsan söyle cnm tekrar uyar
0 oy
tarafından
Sende ona yap aynısını 

Bu ıstedikleri gittikleri kızların mevzusunu yapmasalar olmaz he bi saf bizdik aldık öpüp başlarına koyacaklarina hala vır vır ediyorlar 
0 oy
tarafından
Yengenin dedugu çok absürt ama eşin şaka yapmis kaldiramiyosan şöyle yapmasin
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Yani nasıl bir aile eskisini ne diye açarlar çok saçmalamışlar eşinde işte ailesinin yanında kabarıyor demek ki 
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Eltin baya baya iğrenç öyle bir şaka mı olur

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,631 soru

24,033,228 cevap

328,794 kullanıcı

...