0 oy
112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (610 puan) tarafından
Hanımlar 14 haftalık hamileyim oruç tutuyor um akşama kadar aç olmama rağmen hiç bir şey yiyemiyorum iştahım 0 canım hiç bir şey istemiyor en son doktor kontrolünde bebeğin gelişimi iyi dedi ve aynı zamanda emziren bir anneyim ne yapacam bilmiyorum hamileliğimi öğrendiğim zaman 5 haftalık hamileydim ve 58 kiloydum şimdi 14 haftalık hamileyim ve 54 olmuşum niye bilmiyorum iştahım hiç yok tavsiyesi olan var mı acaba 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tavsiye oruç tutmaman Allah aşkına sert konuşmak istemiyorum ama hem emziriyorsun hem hamilesin hangi akla hizmet oruç tutuyorsun emziren kadınlar da hamile kadınlar da muaf sayılıyor sonraki senelerde tutman için Allah müsade etmiş ikisine birden sahipsin yani çok mu dindarlık yaptığını sanıyorsun hamileyken iki saati geçirmeden su içmen gerekiyor ben mide bulantısı dan su azlığından hastanede yattım bebeklerini düşün orucu sonra da tutarsın 
(610 puan) tarafından
Doğru diyorsun ama kizidada Ramazan a denk geldi 27 gün borcum var zorlanmıyor um ama iştahım yok
-Reklam-
0 oy
(6,890 puan) tarafından
Cnm bnm bebeğin vitamine ihtiyacı var ayrıca emziriyorsun seneye birakabikirsin kısa gubler var inşallah o zmn tutabilirsin  çocuklarını düşün içindekini de sana ihtiyacı var
(610 puan) tarafından
27 gün borcum var 2 3 sene daha tutamam çok zor oluyor o yüzden zorlanmıyor um ama iştahım yok hiç
(6,890 puan) tarafından
Nie 2 3 sene tutamayasin . Bnm  kızımda 6 aylıktı tuttum .  Kışın günler kısalıyor  karnındaki bebek ya gelişim geriliği yaşarsa bir anda ne yaparsın her gün doktorda da değilsin ben senin için dedim  hem sütünde şuan vitamin yoktur o karnındaki de olanı alıyor doğumdan sonra sende  değer falan kalmaz saçın dişin zarar görür
(610 puan) tarafından
Kizimda tutamadım sütüm azaldı kızım 2 yaşında hamileliğim sürpriz oldu yoksa
(6,890 puan) tarafından
İki yasindaysa nie verym kes daha bnm kızım 9 aylıktı bn ikinciye gebeydim 3 ay verdim kestim daha çünkü sütun verimi yok
(610 puan) tarafından
Kesemiyorum çok denedim hatta post açtım daha çok uyus oldu
(6,890 puan) tarafından
Allahl. Yardımcın olsun cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 744 göst.
29 Aralık 2019 Diğer kategorisinde SL (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy