0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,387 puan) tarafından

Bu marka kullanan varmı travel sistem alicam bebek arabasıni dünkü siparişi iptal ettim bunu sipariş verdim

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(2,904 puan) tarafından
Valla canım ben kullanıyorum hantal diyor herkes ama o kadar kolay ki sürmesi dönmesi tek sıkıntı yüksek katta oturmak veya binada asansör olmaması, onun dışında ben çok kullanışlı buluyorum.
(1,387 puan) tarafından
Bencede katılıyorum herkes kabin boy diyor ama onlarda çocuklar kaçıyor aradan çıkıyor kenarlarinda koruyucu yok
(2,904 puan) tarafından
Pişman olmazsın , sen ne istiyorsan için rahat olsun yorumları takma
(1,387 puan) tarafından
Aynen öyle yapicam cnm sagol
-Reklam-
0 oy
(4,927 puan) tarafından
Çok kaba. Bebek olunca rahat kullanım her yere rahat sığacak bir araba almadığınız için pişman olacaksınız. Kabin boy tek elle açılıp kapanan arabalar her zaman kurtarıcı 
(1,387 puan) tarafından
Eşim yok diyor canım onada hoşuna gitmiyor birde baktım baya kabin boylarin köşelerinde koruyucu vs yok o hosma gitmedi çocuk kendini rahatlıkla cikartabilir
0 oy
tarafından
Arkadaşomda var bundan pişman valla canm . 2. Olan resimdeki kabine kızı sığmıyor 2 yaşında kızı
(1,387 puan) tarafından
Ben kullandım daha önce canım biliyorum 2 yaşından sonra zaten bebek arabasına koymuyorum ben yürütüyorum sürüşü rahat sadece marka olarak nasıl onu merak ettim yoyko kullandım daha önce eşim üstünde eşya taşıdı kırdı mecbur ikinci oldu şimdi alcam
tarafından
Anladım kuzum . Marka konusunda bilmiuorm maalesef . Hayırlı günlerde kullan canm inşallah sağlam çıkar
0 oy
tarafından
Ben kulanmiyorm  ama begenmiyorm  bunu hiç rahat burery değil 2 yasinda yurmyen  kizim. Var
(1,387 puan) tarafından
Benim iki kızım var diğer arabalar kullanışlı değil tek elle sürmem lazım birinin elinden tutmam gerekiyor birde diğer arabalar kenarında koruma yok çıkabilir biraz büyüdüğünde büyük kızımda var 3 buçuk yaşında mecbur bu tarz almak zorundayjm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 545 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (6,390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,208 soru

24,694,001 cevap

368,524 kullanıcı

...