0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (5,312 puan) tarafından
Gecen hafta yagmurluydu disari cikmadik dun mesai vardi evdeydik bugun sabah guzelce uyandik yumurtasini peyniri kaymagini meyve suyuna kadar hazirladik iki lokma yedi istemedi cikarken yine sorduk istemedi arabaya bindik kiyamet koptu neyse sut aldik daha cuma gunu biberon aldik iki gunde o biberonun ucunu nasil parcaliyon icmesiyle genzine kacti oksur oksur bir hal oldu yeni bir tane biberon aldik istemedi firlatti tamam neyse dedik bir kac tane gunluk giymeye takim alacaktik girdik magzaya asiri derece kiyamet kopariyor telefon verdik firlatti esim sen al disardayiz dedi tamam dedi orda isirmis magzadaki calisan kiz geldi abla abi cok sinirli araba goturdu cocugu dedi hemen elimdekileri biraktim arabay gittim sanki dyak attik kendini atiyor kapiya kafasini vuruyor ben bosuna mi o kadar dikkat ediyorum beyninde kanamasi var zaten aman masal aglamasin aman masal kafasini vurmasin diye kendimi yirtiyorum hanim kendi canini bile bile yakiyor arabaya bindik sesi kesildi bianda sacimi bir cekti 8tel kopartti gelde sinirlenme hala kafam zonkluyor cabam sabrim bosuna gidiyor gibi hissesiyorum artik su otizm ne zamana duzene binecek biktim caresiz hissediyorum surekli hircin surekli agliyor suanda bilr agliyor kafayi yiycem

4 Cevaplar

0 oy
(7,731 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ne diyecegimi bilemedim. 
(5,312 puan) tarafından
Allah razi olsun canim
-Reklam-
0 oy
(639 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun pedegogdan randevu aldınız mı? Çevremde böyle özel çocuklar var iyi geliyor orada gördükleri eğitim:( Allah şifa versin mübarek gunlerde
(5,312 puan) tarafından
Gidiyoruz canim her ay pskiyatri var haftada 3gun 2saat bireysel ergoterapi dersi var haftada iki saat oyun terapistine gidiyoruz anlamadim ki nolcak
0 oy
(3,764 puan) tarafından
Çok zormuş cnm ya . Allah yardımcın olsun, bu gecenin hürmetine bundan sonrası hep huzurlu olur inşAllah 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Böyle özel çocuklar kalabalik ortamları sevmezler hircinliklarini tetikler maalesef..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
14 Aralık 2025 Diğer kategorisinde trankobuskas (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
13 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Japomes (117 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 509 göst.
+3 oy
10 cevap 353 göst.

Kategoriler