0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (592 puan) tarafından
Anneler Merhaba size çok önemli bir şey sormak istiyorum şimdi benim çocuğum 3 gün önce diş çıkardı Yani ilk defa böyle küçücük diş gördüm ama bugün ateşi çıkmış ateşli çok yüksek olmasa da huzursuz ve ateşli sorun şu diş Azıcık da olsa çıkmış yani hatta ısırıyor O da beni hemen emerken dişin çıkmış olduktan sonra mı ateş yapar yoksa diş daha patlamadan önce mi ateş yapar Bir de bu gece bir yatakta hapşurdu sanırım soğuk aldı üstünü örtmeden uyuyor Çünkü Acaba gece üşüttüğü için mi ateşli yoksa 3 gün önce ilk defa dişim patladığı için ateşi Lütfen yardımcı olur musunuz Tabii siz de bilmeyebilirsiniz hangisi olduğunu ama şunu merak ediyorum diş çıkmadan önce mi Ateşi olarak patladıktan sonra mı ateş olur

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diş çıkaran bebeklerde ateş dişin patlamasından 4 gün önce başlar, dişin çıktığı gün en üst seviyeye ulaşır.dis ateşi hafiftir 37 38 arası.kac ateşi?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım o çocuktan çocuğa değişir kimi dış patlatmadan önce ateslenir kimisi patlattiktan sonra belkide diğer dışı patlayacak o yüzden ateslenmistir ilkinde ateş olmamistir bebekte burun akıntısı ya da tıkanıklık öksürük var mı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 136 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
11 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkk34 (6,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 794 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 614 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,242 soru

24,166,538 cevap

335,620 kullanıcı

...