0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Geçen hafta kaynanama gittim kızım hasta oldu eve geldim oğlumda hasta oldu bende oldum tabi neyse şimdi oğlanı giydirdim babası sağlık ocağına götürsün diye kaynanam diyoki kızı bana getirin gelmişken bende hasta  dedim antibiyotik veriyorum dedim yok getir ben vercem diyom hastadır banyo yapcam diom yok ilah billah getir diyo, eşimde anne hastadır çocuk, getirmicem diyorum sen tuturdun getr dion. Sonra küstü telefonu kapattı yüzümüze akşamda kayınpederimi dolduracak oğlum bana bağırdı karısının yanında dicek kavga çıkcak yine. Ben belki kızı göndermek istemiyorum zOrlamı vercem sen hergün görüyorsun zaten amaç ne yani. Bi insan vermek istemese vermez zorlamı. Hastadır gün demicem dememe rağmen gönder dio anlamıyoki

1 cevap

0 oy
(821 puan) tarafından
Hasta cocuqa anneden başka kimse quzel bakamaz kii sen qoturmedin iyi yapmissin 
tarafından
Anlamıyorki işte tuturdu gönder en son eşim patladı kadın gündermicem diyor sen niye tekrarlıyorsun dedi hastadır çocuk dedi. Kız çocuğu birde yanlız gönderme istemiyorum ama zorla alıp götürüyor benden
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,505,602 soru

24,579,660 cevap

362,377 kullanıcı

...