0 oy
622 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
evet bi post okumuştum sütun bi damlasi bile akmamali diye günahmış benimde iki çocuğumda ilk haftalar hep akardı o geldi aklıma rüyama girdi ay nasıl korktum gogsumden öyle süt geliyorduki bi su bardağı doldu taştı bi çay bardağı yarim doldu etkisinde kaldım allah hayır etsin çok etkileniyorm valla burdan 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tek değilmişim bende burda okuduğum çoğu şeyden çok etkileniyorum başlığa göre giriyorum artık canım 
tarafından
bazen başlık da konuyla alakalı olmuyor ki canım sırf yardımcı olmak adına bakıyorum hep yorumu güzeldi ama rüya çok etkiledi beni:((
-Reklam-
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Etkileneceginiz postlara girmeyin hic bir sey sizin pisikolojizinden onemli degil
tarafından
inanki seçiyorum hep özelikle yardımcı olabilmek için bakıyorum emziren ek gıda veren hamile olan her neyse işte ama etkisinde kalmışım rüya görünce anladım
0 oy
(2,840 puan) tarafından
akmasi gunahmiymis ilk defa duydum kuzum ben :( simdi hastaneye geldik gelene kadar otobus tiklim tiklimdi emziremedim suan camasirim sirilsıklam hep akti sutum 
tarafından
öyleymiş kuzum elimizde değil tabi göğüs pedi kullandım hep ama sonuçta aktı hep bazen imkan fırsat olmuyor tabi ben ayağa kalktığım zaman su gibi akardı aklıma geldikçe üzülüyorum hemen emzirmeye başlardım ama bebek de her zaman emmiyor ki
(1,093 puan) tarafından
Bir arastırmam yok ama bu dogru bir kaynaktan mı sonucta bebek her zaman emmez uyurken süt akabilir veyahut cogu zaman cesitli sebeblerle akabilir.. Düsününce eskiden sagma makinasıda yoktu benel emmedi diyelim süt mecbur akocak anne nasıl bosaltıcak.. Dinimizde kolaylık dinidir böyle birsey acaba dinimizde günah mıdır.. Bende okuyunca ilgimi cekti.. Sanki güvemilir bir kaynaktan araştırmak lazım gibi
tarafından
bile bile akitmaktan bahsediyor olabilirler ama kimse evladının sütünü boşa akıtmaz bence
(1,093 puan) tarafından
Belkide nasıl ki nimeti ziyan etmek hoş degilse sütüde ziyan etmekten bahsediliyordur mesela süt akıyor bebek ac aglıyor mama vermeyi tercih edildiginde belki o durumlarda öyledir :)
tarafından
evet canım oda olabilir :))
0 oy
(1,372 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum canım yaaa
(496 puan) tarafından
Kuzum ne oldu ne postu
(1,372 puan) tarafından
Boşver Urasım kapandı zaten
tarafından
şimdi.bu yarışma için sürekli post açılıyor  ama bi arkadaş annesi söylemişti günah akmasin diye göğüs pedi kullanacaktı galiba benimde hep akardı aklıma geldi akşam da rüyama girdi
(496 puan) tarafından
Allah Allah benimde ilk zamanlar çok akardı, gece uyurken nasıl müdahale edelim ki ? Etkilenme canım bu tarz postlara bakma bence
tarafından
sağol canım sende insan ister istemez etkileniyor hele kıyafet isteyenler aklından çıkmıyor sıkıntılı olanlar sorunları  olanlar :((
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Ilk zamanlar hep oyle oluyo bebegin migdesi kucuk hepsini ememedigi icin zamanla azaliyo ben sabah uyandigimda carsaf sırıl sıklam olurdu dokunamazdim gogusume taş gbi olurdu simdi de pamuk gbii sut olsun diye ugrasiyorum ahh iste insan oglu gari ☺️☺️☺️☺️
tarafından
aynen öyle canım ilk zamanlar öyle oluyor benimde şimdi kuş kadr ayy rüyamda sanki çeşme tutmuştum:))
0 oy
(16,784 puan) tarafından
Etkileneçeginiz başlıkları okumayın asLinda 
tarafından
başlıkla konular yakından bile geçmiyor kız görsen bende yardımcı olmak adına bakıyorum hep
(16,784 puan) tarafından
Okuma okuma kuzum baksana kötü etki etmis
tarafından
sabah çok korktum gerçekten rüya yorumu güzel ama olsun sonuçta okuduğum için o postu ondan gördüm:(
0 oy
(307 puan) tarafından
Eşim iki lafından biri yasaklicam sana o siteyi diyo :) çünkü ne zaman burda bi aldatma postu okusam rüyalarımda kociş beni aldatiyo oluyo yatakta uykumun içinde tekmeyi basmışım geçen gece beni aldatiyosun diye :))) garibim ne olduğunu şaşırmış 
tarafından
evet insan etkileniyor bende rüya görünce anladım canım:))
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Benim de ilk zamanlar süt çoktu göğüslerim şişmişti bende sağıp bir çiçeğin kenarına besmele çekip döktüm simdi de sütsüz kaldım zor yetiyor
tarafından
ay kıyamam ya ben hiç sağmadım hel emzirmeye çalıştım bi kaç kez çok canım acıdı bilirim doluydu diye ağrıdı hep zor gerçekten
(2,631 puan) tarafından
Keşke torbalayip dipfirize atsaydın. 3 ay kullanım ömrü var sütün
tarafından
bi kere denedim sagdim yarim çay bardağı kadrdi ama benimkiler hep memeden emiyor biberon tutmadılar
0 oy
tarafından
Ne alaka ya sacmalik 

Ne yapmak gerekiomus peki mandal mi takcakmisiz ucuna kova mi baglicaz akan sute 
(2,631 puan) tarafından
Hahahaha bende okuduğumda böyle dedim.  Onu bırak çocuk emerken uyuyakaliyor ve ağzındaki süt akıyor bu da ki günah yani :D neyse üstte bi arkadaş açıklamış doğrusunu
tarafından
bende o postu okuyunca kendim aklıma geldi rüyama girdi işte
tarafından
Ya oyle sey mi olur akil var mantik var allah askina dusun bi
Sanada gecmis olsun bilinc altina islemis demekki
tarafından
benimde zamanında çok akıyordu bebeğim bazen emmiyordu atletim süt olurdu hep sonradan göğüs pedi kullandım ama etkilenmiştim işte çok sağol canım allah razı olsun
0 oy
(11,242 puan) tarafından

Ne oldu ki cnm :ermm:akmak değilde dökmek demişlerdir belki akmamasi imkansız 

tarafından
arkadaş da kötü niyetle paylaşmadı aslinda annesi uyarmış oda burda anlatmisti ben sutun cok aktigi icin etkilenmişim elimde olmadan :(
(11,242 puan) tarafından
Yok kuzum düşünme sen bilerek yapmıyorsun sonuçta
tarafından
evet hiç kimse bile isteye evladının sütünü boşa akıtmaz dökmez yani dimi
(11,242 puan) tarafından
Tabi kuzum dökülür mü  düşünme öyle şeyler
tarafından
allah razı olsun sagol canım
0 oy
tarafından
Etkileneceğin postları geç direk hiç okuma bile .ben de öyle yapıyorum cnm
tarafından
inşallah yaparım canım sağol sende :)
0 oy
tarafından
bende buradakileri görüyorum ruyamda :)
tarafından
birde çoğu zaman sadece okuyup geçiyorum  rüyamda görüyorum kız korktum valla dün gece de mirzanin yüzünü gördüm allahım korusun mor mor kırmızı kırmızı damarları böyle belliydi balon gibi
tarafından
tam uyuyacakken anlatmasaydin iyiydi :))) hahaha
tarafından
ahahahaha  :)))) unut hemen başka şey düşün:)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 291 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.