0 oy
145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (68 puan) tarafından
Kızlar Layla şirin ajansı kabul etmiş bizi fakat önden ödeme istiyor doğrumu bir tanidigim da gerçek bir ajans asla önden ödeme istemez diyor kayıtı olan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
(5,948 puan) tarafından

Hepsi dolandırıcı inanmaa 

(68 puan) tarafından
Layla şirinde mi öyle
(5,948 puan) tarafından
Bilemem isim olarak ama on kayıt adı altında milletten para topluyor lar
(68 puan) tarafından
Hmm bilgi için teşekkürler canm
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Şikayet var sitesine girip, Layla Şirin Ajans yazarsan dolandırıcı olduklarını görürsün canım. Herkesten para almışlar, kayıttan sonra ilgiyi iletişimi kesmişler. 
(68 puan) tarafından
Hemen bakayım canm teşekkür ederim
(762 puan) tarafından
Rica ederim canım.
0 oy
(8,267 puan) tarafından
Ben de takip ediyorum bizim de kabul edildi ama kayıt yapmadık henüz bana gerçek gibi geldi ve yorumlar da kaç kişi gördüm kayıtlı olan.
(68 puan) tarafından
Bende takip ediyorum o yüzden biraz inandım için sormak istedim
(762 puan) tarafından
Şikayet var sitesine bakabilirsiniz. Yorum sahtekarlığı da yapmaya başladılar artık maalesef. Hatta Trendyol'da bile çoğu yorumları satıcı kendisi ayarlayabiliyormuş mesela. O yüzden iyi araştırmak gerekiyor.
(8,267 puan) tarafından
Ne bileyim kız o kadar etiket yapıp video atıyorlar sahte olsa bu kadar yapamaz diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi zaten istediği miktarda cüzi bir miktar.
(783 puan) tarafından
Kız ben sabun paketleme işine girecektim evde 20 tl dolandırıldım çok cüzi ama dediğim gibi parayı toplayınca topuk yaptılar
(68 puan) tarafından
Şimdi baktım gerçekten parayı aldıktan sonra ilgi kalmıyormus
(8,267 puan) tarafından
İşte ben de emin olamadığım için kayıt yapmadım her yer dolandırıcı kaynıyor.
(68 puan) tarafından
Aynen canm ama bencede ajanslar neden para alsın ki, zaten bizim cocuklar üzerinden kazanıyorlar
(762 puan) tarafından
Akrabam da evde paket işi için Instagram'da bi sayfa buldu. Yüzlerce yorum ve hiç olumsuz bir yorum yok. Yorum yapanlara özelden sordu gerçekten güvenilir kişiler mi diye, sorduğu kişiler harfi harfine aynı mesajı yazdı. Yani 5-6 kişiye yazdı, hepsi otomatik mesaj gibi aynı şeyi yazmış. Orada şüphelendi, Allah'tan o anda biri de dolandırıcı bunlar inanmayın diye yorum yazdı da kız parasını kaptırmaktan son anda kurtuldu. Olumsuz yorumları anında silip, yorum yapanları engelliyorlar. Güvenilir insan kalmadı artık.
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Benim bildiğim para vermiyorsun dolandırıcı oluyo

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler


1,450,076 soru

23,812,616 cevap

317,917 kullanıcı

...