0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (2,933 puan) tarafından
Kızlar kısıtlı vaktim var doğum kilolarım için devlet hastanesinde diyet bölümüne gtmek istiyorum tahlil tetkik filan istiyorlarmı az bir vaktim var liste plan alıp cıkmak isitiyorum kan veya diğer sonuçları beklemeye vaktim yok bebeğim küçük babasına uyutup bırakıp gdeceğim

6 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
Devlette diyetisyene direk randevubalamiyosun. Dahiliye uygun gorurse yinlendiriyo seni
(2,933 puan) tarafından
Ya normal gdemiyoruz yani
(13,439 puan) tarafından
Aynen direk vermiyo. Dene istersen
tarafından
evet önce dahiliye sonra diyetisyen, zaten başka diyetisyene bile gitsen hepsi kan tahlili istiyor
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Çok önce gitmistim ama özele evet istiyor kan filan canim
(2,933 puan) tarafından
Ya peki teşekkür ederim
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Önce dahiliyeye gidiyorsunuz kan tahlillerine bakıyor ona göre gönderiyor . Klasik tartı ve boy ölçüsü alıp bi liste veriyor yememeniz gereken şeylerden bahsediyor . Özeller dha iyi bu konu da. Her hafta tartım yapıp yeni liste oluşturuyor ayrıca kaçamak yapınca telafi için önerileri vs gibi kolaylıkları var
0 oy
(657 puan) tarafından
Canim devlete gideceksen once sabah erken saatte dahiliyeye alman lazim gidince diyetisyen icin geldim dersin onlar thalillerini isteyip seni sevk eder sonra evine donersin sonuclar genellikle o gun cikmaz zaten ertesi gun yads 2 gun sonrta diyeyisyen ici  gidersin
0 oy
(9,617 puan) tarafından
Eaim devlete de gitmisti kan aliyorlar die biliyorm suan ozele gidiyor makineye baglanmis kan alinmis canim
0 oy
tarafından
Valaaha 1 sene önce gittim hazır kağıdı verdi hata kizim bugün buldu oyun oynuyor  bosuna  gidip yorulma derim kendin yap diyetini 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 213 göst.
+2 oy
1 cevap 65 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ygzkaan (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
16 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Linkin (22,943 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,407 soru

24,085,493 cevap

331,449 kullanıcı

...