0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,117 puan) tarafından
Alerji testi yaptıran varmi nasil bir süreçte yapılıyor 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
6 aylık kızım için yaptırdığımızda kan alınıp 3 hafta sonra test sonuçları çıkacak denildi. Hastane bölüm olarak çocuk immünoloji bölümünde yapıldı. Ama önce çocuk doktorundan bu alanın açılması istenildi. Kendim için ise göğüs hastalıkları bölümüne gidip orada yaptırdım. Koluma bir sürü şey damlatıp hangisi kaşınırsa ona alerjim olduğu söylendi ve aynı gün sonuç aldım.
(7,117 puan) tarafından
Bende alerji testi yaptım kan aldılar ankaraya gidecek sonuç 15 gun de belli olacak bulundugum  hastanede alerji testi yok
tarafından
Geçmiş olsun. Sanırsam olmadığı için uzun sürecek sonuç kısmı
(7,117 puan) tarafından
15 gün dediler cnm
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Oğlum üç aylıkken yaptırdık. Çocuk doktoruna gittik. O immünolojiye sevk etti. Orda kan verdik. Bir de sırtına yirmili dişi olan tarak gibi biseyle bastirdilar. Taragin dişlerinde alerjen maddeler vardı. Hangisine alerjisi varsa orası kabariyo. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Egzaması varmış sadece. Şimdi iki buçuk yaşında. O da geçti denilebilir 
(7,117 puan) tarafından
Neyle  geçti egzama ben kendim  için  alerji testi  yaptım  kan aldılar  sonuç  ankaraya  gitti
(9,076 puan) tarafından
Kanamalı yarası oluyodu bazen..o zamanlar kortizonlu krem sürüyodum. Bir de sürekli nemlendiriyodum vücudunu. Bİoedrmanin şampuan ve nemlendirici kremini tavsiye etmişti. Onları kullanıyorum hala hatta. Öyle büyüdükçe kendiliğinden geçti
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Önce cildiyeye gidiyosun canım onlar seni oraya yönlendiriyor

İki koluna çeşit çeşit damla damlatıp minicik iğnenin ucunu hafifce batiriyolar acımıyo 20 dakika bekliyosun hangileri kabarmissa onlar söylüyor neye alerjin oldunu
(7,117 puan) tarafından
Bana  kan tahlili yaptı sonucu ankaraya gönderdiler  gittiğim Hastane de  yokmuş  alerji testi o sekil
(1,284 puan) tarafından
Nerde yaşıyosun canım
(7,117 puan) tarafından
Siirt
(1,284 puan) tarafından
Bende Ankara'da yaşıyorum şehir hastanesinde yaptırdım
(7,117 puan) tarafından
Siirtte alerji testi yokmuş  kaşıntı var vücutta  sebebini  bulamadılar kan tahlili  karın filan temiz çıktı 3 doktor **** değil dedi biri **** dedi ama ailede pek kimse birşey yok kızarik  döküntü hiçbirşeyde yok öyle kaldi

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 125 göst.
0 oy
4 cevap 91 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 262 göst.
2 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fairytalee (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
24 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (403 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,734 soru

24,173,480 cevap

335,986 kullanıcı

...