0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Doğduğu zaman sürekli uyıyan uyku problemi olmayan bir bebekti ne zaman 10 aylık oldu yavaş yavaş bozulmaya başladı. 11. Ayda tamamen gitti dedim gün içinde çok uzun ve 3 4 uyku yapıyor ondan şuanda günde 2 kez uyuyor 3. Yani son uykusu gece uykusu 

13 aylık ne gündüz uyuyor ne de gece ha uyumasın sorun değil ama ağliyor gözleri kıpkırmızı oluyor sallıyorum bırakıyorum 5 dk sonra kalkıp arkamdan geliyor yanında duruyorum yine aynı şekilde 

Linç edecekler şimdi ama umrumda değil yüksek tansiyon hastasıyım gece uyandığı zaman video izletiyordum şimdi onu istemiyor beni istiyor  sürekli benimle bana sarılmak istiyor alışır diye şimdiye kadar hiç aynı yatakta yatmadım ama artık yeter 

Uyusun diye atarax vereyim dedim siz düşünün artık sonra 1 hafta sersem oluyor diye de vermedim ıstemedım ne yapmam gerek acaba yanıma yatağa falan mı alsam geceleri ne yapsam bilemedim 

Son uykusunu 4 te yapıyor ya da 5 gibi akşam da 22.00 da uyuyor tam ben yatıcam gece 12 tık hemen açıyor gözleri

4 Cevaplar

+1 oy
(6,776 puan) tarafından

Uyuyan bebek varmı 2 buçuk yaşında hayla uyumaz 

Uyusun  diye atarax vermek neyin nesi kendine gel lütfen 

(6,776 puan) tarafından
Psikoloji ilacı
tarafından
Ayy inanmıyorum kız sakın bebekte kullanma olur mu hiç öyle şey daha 13 aylık yapma lütfen bay bay al bari ben bay bay kullanıyorum
(6,776 puan) tarafından
Günahına girmek istemiyorum ama kesin vermeyi düşündüğüne göre vermiştirde rabbim o sebinin yardımcısi olsun oğlum 2 buçuk yaşında akşama 3 te uyandı sabah 8 e kadar ayaktaydı gecede 12 gibi uyumuştu düşün
tarafından
Bu dönemsel canım zaten belki sen hatırlamazsın hani büyütünce ben de geçen ay çok çektim oğlan bizle yatardı sabah köründe kalkardı yani 13 aylıktı şimdi 14 hatta 5 gün sonra 15 olacak kız ne çabuk büyümüş bak buraya yazarken Farkettin :D  neyse yani dönem dönem oluyor uyumuyorlar bay bay nıght kullanıyorum ben bazen o bile işe yaramıyor yapacak birşey yok diyorum ben ilk defa duydum atarax ı bilemiyorum
(2,203 puan) tarafından
Vermeyi düşündüm evet ama vermeyi düşündüyse kesin vermiştir demek ve buna göre yorum yapmak ta neyin nesi versem zaten verdim derdim düşündüğümü söylediysem.
1 kere içti onu da doktor yazdı akerji olduğu için yarım ölçekten az aldı onu da ( dr onayı ile alındı)
 Düşünmek ile vermek apayrı şeyler lütfen okuduğunuz şeyi anlayın  vermek te neyin nesi düşündüyse vermiştir allah o sebinin yardımcı olsun falan çok yanlış şeyler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dönem dönem böyle durumları oluyor ben de 13. Ayında çok sıkıntı çekmiştim hatta bir sürü post paylaştım uyumuyor diye hatırlıyor musun yani çok ta kasma 10 da uyutma o saman 12 de uyut yani benim oğlan bizle uyurdu ben onu uyutmaya çabalamadım şimdi yine duzeldı uyku düzeni 14 aylık 
(2,203 puan) tarafından
Yavrum işte gün içinde uyumuyor 10 da da ağlıyor uykusuzluktan
tarafından
Bu ay oluyor demek ki ya
(2,203 puan) tarafından
10 . Ayda başladi canım bu ay değil ki uzun zamandır bu böyle
tarafından
Dişleri çıkıyordur kesin
0 oy
(453 puan) tarafından
Minicik bebeğe atarax veriyorsun psikolojisini bozuyorsun sonra da uyumuyor diyorsun.Benim bebeğim aylarca ağladi ,uykusuzluktan ölüyordum anason  ver çay kaşığiyla rahatlar fln dediler onu bile vermedim.Gecelerce uyumadım ama asla ilaçmiş ,bitkiymis asla vermedim
(2,203 puan) tarafından
Yahu okuduğunuzu anlama sorunu mu var verdim dedim mi verdim yine uyumadı nmı demişim
Evet öncesinde kullandı ama uyku sorunu olduğu için değil kendi çocuk doktoru ilaç alerjisi oldupu için verdi yarım ölçekten az alerji için kullandı

Ha kendi tecrüben için yok şöyle oldu ben yine de vermedim diyorsun ya aynen kanka en büyük en iyi anne sensin
(2,203 puan) tarafından
Bunda da sorun olmadan diye tekrar belirteyim atarax verdiğim zaman bu çocuk 10 aylıktı ki keyfi bir şekilde vermedim şuan 13 aylık üstünden 3 ay geçti
Ben bu postta ne yapabilirim dedim, bu ilacı verdim uyumuyor vs demedim yani o yüzden sakin ol
(453 puan) tarafından
Uyusun diye atarax vermeyi düsündüm düsünün artik ne demek?Bu korkunç bir şey.Neyse uzatmak istemiyorum.Bebeğine hiçbir şekilde uyumasi için ilaç,bitki verme.Mutlaka bir sorunu vardir.Sarilmak istediğine göre kendini güvende hissetmiyor olabilir.Izlediği çizgi flm,reklâm vs.bir seyden kormus olabilir.Erken de uyutma ,zamanla düzelir inşallah.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 134 göst.
+1 oy
16 cevap 227 göst.
0 oy
11 cevap 188 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Azeri kizi (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 84 göst.

Kategoriler

1,472,776 soru