0 oy
1,484 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (413 puan) tarafından
 eşimle beraber dokuz erkek kardeşler kaynanam ve bi görümcem en küçük kaynimda evli beraber yaşıyorlar ve şimdi bizleri oturduğumuz evlerden çıkarıyorlar tüm kayinlarimin Kendi evleri var bi benim yok kaynanmla yaşayan eltim ve kaynimda kendilerine ev aldılar ayrilacaklar kaynanamın bi evi var oyla görümcem o eve geçecekler tek başlarına yaşayacaklar kayinlarim da eşime demişler senin evin yok annemizi yanına al hem ev hem araba senin olsun bende de çok daha fazla sebeplerden dolayı istemiyorum bir sebebi de herkesin gözü eşimi ve beni kesmesi sırf evimiz yok diye zaten hemen kabul ederler kafasindalar ve benim anlasmadigm eltim var sevmediğim gorumcelerim var hepsi her hafta kaynanamlarla girip çıkıyorlar ve daha bi sürü şey benim çok daha farklı hayallerim var evimin olmasını ne kadar çok istediğimi herkeste biliyor ama bu şekilde değil ama sanırım ne öyle nede böyle olmicak zaten eşimle pek aram yok şuan en son seçenek boşanmak onları yanıma almasamda üstümde hep bir gerginlikler stres kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum istedigimin hel tersi oluyor Allah'ım sen bana hayırlı kapılar aç bu arada şimdiden bana tavır koymaya başladı yapamam diyince 

24 Cevaplar

0 oy
(246 puan) tarafından
Bu sorun tek bizim Türk milletinde mi var acaba yeminle bilmiyorum g%tle don gibi neden kaynana görümce elti kayinbaba bir evde ic ice yasamak zorunda neden ayrı bağımsız bir hayatları olduklarını kabul etmiyorlar hadi kaynana anne yüreği mi denir bazıları cazgirligindan sırf gelini huzursuz olsun diye oğlunun dibine giriyor oğlunu sevdiğinden değil yani çocuğunu seven huzursuzluk ortaya koymaz neyse Asıl sorun neden çocukları kabul ediyor tamam anne baba yani atılmaz kimse at demiyor zaten ama neden iç içe dip dibe evleri varmış zaten 9 tane de kardeslermis maşallah her biri haftada bir para gönderse gelirleri yoksa bile aha üstüne gidip gelirler ortada ne sorun kalır ne bir şey neden illa birinin yanına sokuluyorlar anlamadım ben vallahi bunu benim kaygana da yaptı 3 oğlu bekar kızı evli anasından çıkmıyor kayinbaba var kendisini dert tutmamış daha 43 yaşında genç neymiş büyük ev tutalım benimle birlikte oturacakmis Allahtan kork yani ben yeni evliyim 3 tane kayin bir tane kayinbaba etti 4 birde kızı 5 çocuğu 6 damatlari da gelip kalıyor 10 gün 20 gün etti 7 ben kocamla mi evleniyorum yoksa 7 kişiyle mi resmen rezillik iğrençlik tamamen ilgiyi alakayı kestik ne düğünümüze soktuk tabiki düğüne koymama sebebimiz bu değildi bu en en son ki sebepti çok rezillikler var neyse anlatsam.buraya sığmaz ne de evime koydum şuan 6 aylık hamileyim hiçbiriyle ama hiçbiriyle görüşmüyorum ben evin tek bir kızıyım benim ailem resmen iki taraflı düğünü yaptı eşimde bize yöneldi şuan tertemiz bir ailesi vat kafamız rahat çok şükür Rabbım sana da kafa sakinliği nasip etsin canım benim Alllah eşine de akıl fikir versin inşallah oturmayı kabul etmez melek olsa çekilmez bu kaynana belası ya bak yeminle damat kaynana anlaşıyor hatta damat kayinbaba bile ama kaynana gelin yok abi ya mümkünsti yok ben ne kadar iyi niyetle yaklastiysam o kadar b@kunu çıkardı çocuğum olmasın diye beddua etti şimdi eşya alıp girmeye gelecekmiş kapıma kurban ederim cocugumhn yüzüne 1 tek sac teline hasret edicemz beklesin o Allah belasını versin inşallah sabah sabah yine hatırladım yüreğimi yaktı yüreği yansın inşallah 
(413 puan) tarafından
Eşim kabul ediyor canım bunları okumadan önce annemle konuştum böyle devam ederse bosanacm dedim herşeyi boş bi çocuk bile gelip bu adamın kafasını cele bilir gelip kullanmaları yaptıkları bana göre çok çok Bir şey altın yıldır evliyim kaynanamlarla aram hiç bozulmadı oda ben biraz sessiz biriyim yani herşeyi büyütüyorum şimdi böyle bişi olsa ne kalacak hiç bişi ama bu dokuz on kişi bunu dusunemiyor çok sinirliyim çok
-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun benim kaynana yok amma 5 yıldır evliyim iki eltimle kalıyorum  zor yani bir kurlu düzenin olmuyo  ev bizim onlar taşınacaklar İnşAllah banada otrup bekleek kalıyo
0 oy
tarafından
Valla kabul etmezdim çekilmez ve kira olsun huzur olsun
0 oy
(971 puan) tarafından
Kayınvaliden iyi bile olsa 8 kardeş biri gelmese biri gelir annemizi görecegiz diye senin kndi düzenin olmaz her haftan günün dolu geçer cnm. İnşallah senin istedigin gbi olsun. Birlik çok zor görünüyor 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 686 göst.
+1 oy
9 cevap 485 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 728 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 459 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (413 puan) tarafından soruldu