eşimle beraber dokuz erkek kardeşler kaynanam ve bi görümcem en küçük kaynimda evli beraber yaşıyorlar ve şimdi bizleri oturduğumuz evlerden çıkarıyorlar tüm kayinlarimin Kendi evleri var bi benim yok kaynanmla yaşayan eltim ve kaynimda kendilerine ev aldılar ayrilacaklar kaynanamın bi evi var oyla görümcem o eve geçecekler tek başlarına yaşayacaklar kayinlarim da eşime demişler senin evin yok annemizi yanına al hem ev hem araba senin olsun bende de çok daha fazla sebeplerden dolayı istemiyorum bir sebebi de herkesin gözü eşimi ve beni kesmesi sırf evimiz yok diye zaten hemen kabul ederler kafasindalar ve benim anlasmadigm eltim var sevmediğim gorumcelerim var hepsi her hafta kaynanamlarla girip çıkıyorlar ve daha bi sürü şey benim çok daha farklı hayallerim var evimin olmasını ne kadar çok istediğimi herkeste biliyor ama bu şekilde değil ama sanırım ne öyle nede böyle olmicak zaten eşimle pek aram yok şuan en son seçenek boşanmak onları yanıma almasamda üstümde hep bir gerginlikler stres kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum istedigimin hel tersi oluyor Allah'ım sen bana hayırlı kapılar aç bu arada şimdiden bana tavır koymaya başladı yapamam diyince